Telefon Garantisini Sorgulatma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler samsung GT-S5503 model bir telefon aldım . aldığım arkadaş garantisi var galiba dedi. ben de bunu sorgulatmak istiyorum . avea dan kampanyalı alınmış cihaz. nerden sorgulatacağım acaba imei numarasıyla ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

telefon kvk çıkışlıysa ımeı numarasıyla garantiye dahil olup olmadığını görebilirsin.

http://www.kvk.com.tr

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

faturasını iste

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

samsungu telpa getiriyor.. buradan bi bak 

http://www.telpa.com/?s=sorgu

ama faturasını da mutlaka temin et.

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

hocam kvk da değil telpa da değil. 2 sine de sorgulattım . samsung u aradım . ordaki hatun da ben bilemem dedi. bi avea bayisine gitsem bulabilirler mi acaba .

ayrıca çocukta fatura yok . daha dünü hatırlamıyor bunu aldığı şubeyi hatırlamasına imkan yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

raul bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kvk da değil telpa da değil. 2 sine de sorgulattım . samsung u aradım . ordaki hatun da ben bilemem dedi. bi avea bayisine gitsem bulabilirler mi acaba .

ayrıca çocukta fatura yok . daha dünü hatırlamıyor bunu aldığı şubeyi hatırlamasına imkan yok

hoca telefoncular orjinal nokia dışında bütün kaçak tellerin imeilerini kırıyolar diye biliyorum

nokia olsa nokia müş hizmetleri bakıylo söylüyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

raul bunu yazdı:

hoca telefoncular orjinal nokia dışında bütün kaçak tellerin imeilerini kırıyolar diye biliyorum

nokia olsa nokia müş hizmetleri bakıylo söylüyo

bunun imei kaydını sorgulattım sorun yok. ithalatçı samsung korea bilmemne görünüyor.

Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 7