Telefon Garantisini Sorgulatma
-
beyler samsung GT-S5503 model bir telefon aldım . aldığım arkadaş garantisi var galiba dedi. ben de bunu sorgulatmak istiyorum . avea dan kampanyalı alınmış cihaz. nerden sorgulatacağım acaba imei numarasıyla ?
-
telefon kvk çıkışlıysa ımeı numarasıyla garantiye dahil olup olmadığını görebilirsin.
http://www.kvk.com.tr
-
faturasını iste
-
samsungu telpa getiriyor.. buradan bi bak
ama faturasını da mutlaka temin et.
-
hocam kvk da değil telpa da değil. 2 sine de sorgulattım . samsung u aradım . ordaki hatun da ben bilemem dedi. bi avea bayisine gitsem bulabilirler mi acaba .
ayrıca çocukta fatura yok . daha dünü hatırlamıyor bunu aldığı şubeyi hatırlamasına imkan yok
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kvk da değil telpa da değil. 2 sine de sorgulattım . samsung u aradım . ordaki hatun da ben bilemem dedi. bi avea bayisine gitsem bulabilirler mi acaba .
ayrıca çocukta fatura yok . daha dünü hatırlamıyor bunu aldığı şubeyi hatırlamasına imkan yok
-----------------------------hoca telefoncular orjinal nokia dışında bütün kaçak tellerin imeilerini kırıyolar diye biliyorum
nokia olsa nokia müş hizmetleri bakıylo söylüyo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
raul bunu yazdı:
-----------------------------hoca telefoncular orjinal nokia dışında bütün kaçak tellerin imeilerini kırıyolar diye biliyorum
nokia olsa nokia müş hizmetleri bakıylo söylüyo
-----------------------------bunun imei kaydını sorgulattım sorun yok. ithalatçı samsung korea bilmemne görünüyor.