Telefon Hakkında Tavsiye
-
Merhaba, elimde bulunan hp dv6920et laptopunu 700-800e satıp bir telefon almak istiyorum.
İstedigim özellikleri bilgisayar kullanırken surf yapar gibi aynı şekile surfı telefonda yapmak, yane sayfa düzeni fln herşey bilgisayar ekranındaki gibi olacak.
3g desteklesin wireless olsun, iphone düşündüm ilk başka ancak surf nasıl yapılıyor bir fikrim yok.
nese tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Samsung touch ve blackberry güzel
-
Internete girmeyi bilgisayar kullanir gibi yasamak istiyosan iPhone'u onerebilirim.
3G modelini kullaniyorum memnunum internetinden. Hatta bi tek internetinden memnunum :D
Koskoca Safari var telefonda.
Ama alcaksan 3G S al.
Hee flash'i desteklemiyo ancak ona dikkat.
+ 3. parti programlar falan yukleyemiyosun. Gerci jailbreak'dir falan bilmiyorum onlari denermisin.
3G destekliyo ancak 3G gorusme yapamazsin onde kamerasi yok. Internet hizi olarak 3G'yi destekliyo diyim bazilari iPhone 3G ama 3G'yi desteklemiyo diye biraz komik bi cumle sarfediyolar. He deyip gec :)
-
ya o degilde :D gittigidiyora ilan verdim ilanımın en altında başka bir bilgisayarın catalog bilgileri var cimri.comdan hacklediler sanırım gittigidiyodu
http://urun.gittigidiyor.com/HP-Pavilion-Dv6920Et-Eglence-Dizustu-Laptop_W0QQidZZ19337796 anasını satayım kaldıramıyorum da ne yapıcam lan.
-
meuzi m8 rulaz:|
-
merabalar yeni bi konu açıcaktım ama bu konudan devam edeyim. aradığım telefon sanırım blackberry storm. ancak bunun 9500 9530 9550 diye versinoları var. Offical sitesine girdim ancak sadece blackberry storm olarak geçiyor bu 9500 9530 fln nedir yardımcı olurmusunuz
-
tmm ögrendim teşekkürkler 9500 türkiye için 9530 başka ülkeler için 9550 globalmiş