folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefon Hattı Olmadan İnternet

Telefon Hattı Olmadan İnternet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hani geçenlerde biri dava açıp kazanmıştı ve ttnetin yeterli altyapıya sahip olduğu telefon hattı olmadan adsl bağlatabilineceği falan filan şimdi bizde telefon yok bu güne kadar komşudan çekiyodum neti onlar da kapattı telefon olmadan internet bağlatmak için illa dava açmak mı lazım :D ttnetin sitesinden baktım hiç bi açıklama yok

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    paran varsa aç

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    telefon hattı olmadan açmak istiyom yaw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    telefon hattı olmadan hangi kabloyu modeme gircen

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    telekoma git. adsl açtıracam de. telefon hattı sorarlar büyük ihtimal. yok diyeceksin ve sadece adsl kullanacam diyeceksin. gelip s.ke s.ke sana sadece adsl sinyali açık olan kablo çekecekler ve bağlanacaksın.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abü formu az araştırın bu konu daha önceden açıldı.

şimdi illa telefonu kullanmana gerek yok telefon hattı çekerler sadece adsl kullanırsın yani bu şu demek oluyor telefon fişini adsl modeme takında adsl kullanırsın ama telefona takınca telefon kullanamazsın açık ve net git adsl bağlattıracam telefon kullanmayacam de sadece adsl bağlarlar.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    üle işten fırsat buldum gittim bugün sordum yapamıyoruz dediler komşunun telefona bağlatcam mecburen
Toplam Hit: 1460 Toplam Mesaj: 7