Telefon İçin Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

selamın aleyküm. arkadaşlar android için program, uygulama yazan var mı? veya nasıl yazılıyor? programlamanın mantığını biliyom. az biraz turbo pascal görmüşlüğüm var sonra visual basic gördüm. hatta bu dilde yazdığım programlarla para kazanmışlığım var. bunları biliyor olmam bi işime yarar mı? yani android için nerde program yazacam? nasıl denicem? vbasic'te direk f5 yapınca program çalışıyorya bunda nasıl denicem? nerde ne şekilde yazacam? az anlatın hele. gelecek bunda, öğrennmek lazım bişeyler yazmak lazım. sadece ana ekrana şekilli bi ajan1111 yazsam bile olur sonra geliştirmek bana kalıyor. ama nasıl?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

java ile gelitirebilrisin hocam, 

türkçe olarak buradaki elemanın anlatımına bakabilirsin http://www.programlamadefteri.com/

denemeleri android ın kendi emulatoru ya da varsa android cihazında yapabilirsin..

direk olarak android studio yu indirerek işe başlayabilirsin.. ya da eclipse üzerinden gidip android sdk indirebilirsin. sanırım sitedeki videolarda kurulumunu da gösteriyor

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 594 Toplam Mesaj: 2
android programlama