Telefon İle İlgili Yardım SII
-
Arkadaşlar bir arkadaşımdan parasızlıktan dolayı samsung e siki aldım andoite geçtik artık bende dokunuyorum :D ne kurmamı tavsiye edersiniz. bir kaç oyun vardı adlarını bilmiyorum kopekmi ne koşuyor tren yolunda adı neydi onun jeep vardı dağa taşa çıkıyor gaza falza basarsan ters falan dönüyor.
son bir şey daha klavyede ı ş ç falan diğer seçeneklerden ulaşabiliyorum hepsini ekrana nasıl getirebilirim. yani klavyeye basınca klavyede ı ş ç ğ hepsi nasıl görünmesini sağlarım.
teşekkürler şimdiden.
-
Kendileri subvay surfer oluyor. diğeri de hill climb racing olması lazım. Tuşun üzrine basılı tutarsan da şğçü gibi harfleri çıkarabilirsin.
imlegend tarafından 15/Ağu/13 22:47 tarihinde düzenlenmiştir -
x-files bunu yazdı
Arkadaşlar bir arkadaşımdan parasızlıktan dolayı samsung e siki aldım andoite geçtik
siki ne okuyorum okuyorum çözemedim sonra başlıkla bağdaştırdım. andoit orjinal bi isim olmuş bu ara :)
-
xxjokerxx bunu yazdıx-files bunu yazdı
Arkadaşlar bir arkadaşımdan parasızlıktan dolayı samsung e siki aldım andoite geçtik
siki ne okuyorum okuyorum çözemedim sonra başlıkla bağdaştırdım. andoit orjinal bi isim olmuş bu ara :)
s2 = e siki :-) Galiba galaxy s2 almış.
-
kadının biri dostuyla yatakta işi götürürken kocası gelmiş eve adam hemen kardolabına saklanmış kadın telaşla kapıyı açmış kocası direk yatak odasına gitmiş ustumu değiştrecem demiş ve hemen açmış dolabı bir bakmışki adam sen kimsin lan demiş adam çırıl çıplak hemen cevap vermiş camcı yım ben demiş camcı ne camcısılı lan diyince abi aramızda bir harfil lafı mı olur :D
aramızda bir harfin lafımı olur android harfi yutmuşuz :D
imlenged sağol hacı teşekkürler
-
bi uygulama vardi. klavyede türkçe karakterlerde cikiyordu. onu kullan. Buldum SwiftKey :)
bu arada, s2 de takildigin bi sey olursa yaz bana. Baya bi sey ogrendim onun hakkında :) -
Real Racing 3 oyna. Wifi ile indir. Kasmadan oynuyorum. Güçlü telefondur. Güzeldir. Kıymetlidir.
-
Samsung galaxy Siki:))