Telefon İMEİ Kayıt Yönetmleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

İnsta dan kaçtır denk geliyorum şu paraya şöyle kayıt şu paraya böyle kayıt diye var mı bunun aslı astarı ?
    örneğin kvkteknik ve iletişim merkezi diye bir yer denk geldi diyorki 4000TL ye garantili kayıt ediyoruz 

Merhaba, hoşgeldiniz.

Tüm Apple ve Android cihazlara GARANTİLİ ve SINIRSIZ KAYIT 4000 TL yapıyoruz.

1)IMEI numarası ve TC kimlik numarası atıyorsunuz 

2)Ödemenizi yapmanızın ardından işlemi başlatıyoruz. 

3)Maksimum 2 saat içerisinde cihazınız  IMEI sorgulama ekranında kayıtlı görünür. 

4)Ardından cihazınızı normal bir TR cihazı gibi kullanabilirsiniz.

Cihazınız Maksimum 1Saat İçerisinde Kayıt Altına Alınır..

Sonradan kapanma olmaz.

MAĞAZA ADRESİMİZ

şöyle bir bilgi verdiler var mı bunun gerçeklik payı veya tbt den yapan var mı?

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Android için yapanlar var ama iPhone hala çaresi yok sanırım. Uzatma yapıyorlar sadece.. Yarın kapandığında karşında muhattap bulamayacağın yere para verme bence..

Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Android için yapanlar var ama iPhone hala çaresi yok sanırım. Uzatma yapıyorlar sadece.. Yarın kapandığında karşında muhattap bulamayacağın yere para verme bence..

ben de öyle düşündüğüm için dedim o iş yaş diye bilen var mı bir danışmak lazım dedim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Tokat hocam uzaklaş

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

https://www.tahribat.com/forum/imei-atma---degisim-islerinize-talibim-259742

Konuma buyurunnn

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Eyw hocam inceliyorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

hocam instagramdan görüyorsan emin ol dolandırılırsın :) muhattabını bilmeden birşey yapma fiyatlar çok cezbedici gibi gelebilir ama çok güzel para kaldırıyorlar dolandırıcılıktan.

Ç.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Bir iş için bir iki sene önce Iğdır gitmiştik, arkadaş instagramdan sürekli karşısına çıkan bir hesabı bize gösterdi, iphone ları çok çom ucuza satıyorlar ama öyle bir paylaşımlar yapıyorlarki gerçek diye düşünüyor arkadaş da, dükkana gelip alanların videoları falan, yorumlar hep olumlu görünüyor neyse biz inanma dolandırıcı desek de arkadaş ucuz diye denemek istedi sonra adrese baktık Iğdır yazıyor dedik madem öyle gidip bakalım. Adrese gidiyoruz saçma sapan bir yere doğru. kenar mahallelerde bir yerde bulduk kendizimi. Adamdan konum istiyor adres tarifi falan yapsın diye arıyor falan yok olm diyoruz işte sahte adres yok diyor vardır neyse orad abşr bakkal vardı sorduk dedi sürekli gelip soruyorlar çok kişiyi dolandırmışlar heralde burada öyle bir yer yok :)) neyseki ucundan döndü arkadaş videoları falan da başka sayfalardan çalıyorlar aynı dükkan ismini falan kullanıyorlar dikkat etmek lazım. 

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    improper
    improper's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

İnsta dan kaçtır denk geliyorum şu paraya şöyle kayıt şu paraya böyle kayıt diye var mı bunun aslı astarı ?
    örneğin kvkteknik ve iletişim merkezi diye bir yer denk geldi diyorki 4000TL ye garantili kayıt ediyoruz 

Merhaba, hoşgeldiniz.

Tüm Apple ve Android cihazlara GARANTİLİ ve SINIRSIZ KAYIT 4000 TL yapıyoruz.

1)IMEI numarası ve TC kimlik numarası atıyorsunuz 

2)Ödemenizi yapmanızın ardından işlemi başlatıyoruz. 

3)Maksimum 2 saat içerisinde cihazınız  IMEI sorgulama ekranında kayıtlı görünür. 

4)Ardından cihazınızı normal bir TR cihazı gibi kullanabilirsiniz.

Cihazınız Maksimum 1Saat İçerisinde Kayıt Altına Alınır..

Sonradan kapanma olmaz.

MAĞAZA ADRESİMİZ

şöyle bir bilgi verdiler var mı bunun gerçeklik payı veya tbt den yapan var mı?

Mağaza adresleri sahte oluyor, başka bir telefoncunun veya hiç alakası olmayan bir yerin adresi oluyor. Tokatçı hepsi 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Sağolun varolun yoksa içimden geçti. kısaca Rus ata sözü derki bedava peynir sadece fare kapanında vardır.

emuxa tarafından 22/Nis/25 00:34 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

dolandırıcı.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 485 Toplam Mesaj: 11
garantili imei kayıt sınırsız