Telefon İMEİ Kayıt Yönetmleri
-
İnsta dan kaçtır denk geliyorum şu paraya şöyle kayıt şu paraya böyle kayıt diye var mı bunun aslı astarı ?
örneğin kvkteknik ve iletişim merkezi diye bir yer denk geldi diyorki 4000TL ye garantili kayıt ediyoruzMerhaba, hoşgeldiniz.
Tüm Apple ve Android cihazlara GARANTİLİ ve SINIRSIZ KAYIT 4000 TL yapıyoruz.
1)IMEI numarası ve TC kimlik numarası atıyorsunuz
2)Ödemenizi yapmanızın ardından işlemi başlatıyoruz.
3)Maksimum 2 saat içerisinde cihazınız IMEI sorgulama ekranında kayıtlı görünür.
4)Ardından cihazınızı normal bir TR cihazı gibi kullanabilirsiniz.
Cihazınız Maksimum 1Saat İçerisinde Kayıt Altına Alınır..
Sonradan kapanma olmaz.
MAĞAZA ADRESİMİZ
şöyle bir bilgi verdiler var mı bunun gerçeklik payı veya tbt den yapan var mı? -
Android için yapanlar var ama iPhone hala çaresi yok sanırım. Uzatma yapıyorlar sadece.. Yarın kapandığında karşında muhattap bulamayacağın yere para verme bence..
-
darkroques61 bunu yazdı
Android için yapanlar var ama iPhone hala çaresi yok sanırım. Uzatma yapıyorlar sadece.. Yarın kapandığında karşında muhattap bulamayacağın yere para verme bence..
ben de öyle düşündüğüm için dedim o iş yaş diye bilen var mı bir danışmak lazım dedim
-
Tokat hocam uzaklaş
-
-
sunyy2003 bunu yazdı
Eyw hocam inceliyorum :)
-
hocam instagramdan görüyorsan emin ol dolandırılırsın :) muhattabını bilmeden birşey yapma fiyatlar çok cezbedici gibi gelebilir ama çok güzel para kaldırıyorlar dolandırıcılıktan.
-
Bir iş için bir iki sene önce Iğdır gitmiştik, arkadaş instagramdan sürekli karşısına çıkan bir hesabı bize gösterdi, iphone ları çok çom ucuza satıyorlar ama öyle bir paylaşımlar yapıyorlarki gerçek diye düşünüyor arkadaş da, dükkana gelip alanların videoları falan, yorumlar hep olumlu görünüyor neyse biz inanma dolandırıcı desek de arkadaş ucuz diye denemek istedi sonra adrese baktık Iğdır yazıyor dedik madem öyle gidip bakalım. Adrese gidiyoruz saçma sapan bir yere doğru. kenar mahallelerde bir yerde bulduk kendizimi. Adamdan konum istiyor adres tarifi falan yapsın diye arıyor falan yok olm diyoruz işte sahte adres yok diyor vardır neyse orad abşr bakkal vardı sorduk dedi sürekli gelip soruyorlar çok kişiyi dolandırmışlar heralde burada öyle bir yer yok :)) neyseki ucundan döndü arkadaş videoları falan da başka sayfalardan çalıyorlar aynı dükkan ismini falan kullanıyorlar dikkat etmek lazım.
-
emuxa bunu yazdı
İnsta dan kaçtır denk geliyorum şu paraya şöyle kayıt şu paraya böyle kayıt diye var mı bunun aslı astarı ?
örneğin kvkteknik ve iletişim merkezi diye bir yer denk geldi diyorki 4000TL ye garantili kayıt ediyoruzMerhaba, hoşgeldiniz.
Tüm Apple ve Android cihazlara GARANTİLİ ve SINIRSIZ KAYIT 4000 TL yapıyoruz.
1)IMEI numarası ve TC kimlik numarası atıyorsunuz
2)Ödemenizi yapmanızın ardından işlemi başlatıyoruz.
3)Maksimum 2 saat içerisinde cihazınız IMEI sorgulama ekranında kayıtlı görünür.
4)Ardından cihazınızı normal bir TR cihazı gibi kullanabilirsiniz.
Cihazınız Maksimum 1Saat İçerisinde Kayıt Altına Alınır..
Sonradan kapanma olmaz.
MAĞAZA ADRESİMİZ
şöyle bir bilgi verdiler var mı bunun gerçeklik payı veya tbt den yapan var mı?Mağaza adresleri sahte oluyor, başka bir telefoncunun veya hiç alakası olmayan bir yerin adresi oluyor. Tokatçı hepsi
-
Sağolun varolun yoksa içimden geçti. kısaca Rus ata sözü derki bedava peynir sadece fare kapanında vardır.
-
dolandırıcı.