folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Telefon İnternetini Tablette Kullanmak

Telefon İnternetini Tablette Kullanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

telefon olaraksamsung s5270k eski tip wifi hotspot özelliği olmayan bir telefon kullanmaktayım. 

tabletim ise Samsung galaxy tab3 sm-t210 .. bu sabaha kadar sistem versiyonu 4.2.1 idi.. ve bluevpn programı ile

telefonun megabaytlarını bluetooth üzerinden tabletimde kullanabiliyordum. tablete güncelleme geldi 4.4.2 oldu ve bluevpn bu sürümde çalışmıyor bildiğiniz alternatif bir program var mı ? bluetoothtan eşleştirince ayrıntılara baktığımda da telefondan neti kullanamıyorum üstteki telefonda o destek yok.. bluevpn e alternatif olacak kitkat uyumlu bişi arıyorm ayrıca tablette otg desteği yok olsaydı belkli vınn vodem denerdim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tablette sim kart takma yeri varsa eş sim olayı var hocam aynı numarayı iki sim kartta kullanıyorsun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

tablete sim kart takılmıyor.. ya telefonu değiştirecem yada tablete downgrade yapacam..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı c5in netini ismi aklımda değil ama 300kblik bi app ile wifiden dağıtmıştım.

java mı senin tel ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hacı c5in netini ismi aklımda değil ama 300kblik bi app ile wifiden dağıtmıştım.

java mı senin tel ?

bilmiyorum fakat sanırım öyle

Toplam Hit: 1118 Toplam Mesaj: 5