Telefon Kontöru Dolandırıcılıgı
-
0531/6539685 az önce bu numaradan telefonuma çagrı bırakıldı, sınırsız tarifede oldugum için aradım, malum hepimiz biliyoruz artık, ben falan emniyet amiri diye başlayan bozuk diksiyonlu bi diyalog... aradaki telsiz seslerini falan duyuyorum biraz bıyık altından güldüm konuşmayı uzatabildigim kadar uzatmaya çalıştım konuştugum adamın sakin tavrımdan konsantrasyonu bozuldu artık mantıklı cümleler kuramamaya başlayınca yanındaki başka bi lavuga verdi telefonu tabi onunla sakin konuşmadık küfürleşmeler filan sonunda dengeleri bozuldu telefonu kapadılar (:
155 i aradım durum hakkında bilgi verdim bana 0212/2144020 numaralı telefonu verdiler, aradım bezgin bir ses açtı... kısaca durumu özetledim, muazzam derecede şikayet varmış böyle bişey olursa yukarıdaki numarayı arayın numarayı verip ne oldugu hakkındabilgi veriyorsunuz en azından datalarında yerini alsın... sonuçta bu şikayet sonuca ulaşacakmı...? dogrusu bununla ilgili içimde hiç inancım yok, basit türkiye klasigi işte
-
baskın çıkmışsın hoca helal olsun doğrusu :)...
-
yaw bu adamlar bi beni aramadı bi arasalar sölücem küfürleri hazırladım bile :D
-
benide aradılar öyle bankada para varmı diye soruyodu bana sonra kandıramadığını analayınca kapattı telefonu :D ama ben polise flan vermedim numarayı ben arıyım dedim kapalıydı telefon.
-
beni bi arasın hemensalağa yatarım 1 saat konuşurum tabi onlar ararsa çaldıranları zaten aramıyorum
-
mesaj atmışladı zaten böyle böyle biri arada kontur isterse kanmayın falan ama kancak olsak bile kontur yok :D
Fakirliğin gözü kör ola..!