Telefon Kulaklık Girişi Telefon İçinde Kaldı.
-
Başlıktada belirttiğim gibi; telefonun kulaklık girişi telefon içinde kırıldı. Cımbızla falan denedim fakat sığmıyor. Telefoncu yapabilir mi bunu ? ve iphone 6 cihazımı kulaklık modundan nasıl çıkarabilirim ?
-
Aynı şey 4S ile başıma gelmişti yeni aldığım zaman buraya konu açmıştım.. Telefoncu 100 lira istemişti.. Orijinal kulaklık ise Apple Store gönder zamanım yok diyorsan ben kürdana japon sürüp içerdeki parçayla birleştirerek çıkartmıştım deneyebilirsin ama japonu fazla sürme.. :)
-
http://forum.donanimhaber.com/m_87774026/tm.htm burda tecrübeli arkadaşlar var
-
Öğlen telefoncuları gezicem bakalım yapabilecek olan var mı olmasa başka yöntemler denerim. Sizce Japon yapıştırıcısı riskli değil mi ?
-
Arkadasinkini japon ve kurdanla cikarttik. Sigara paketinin disindaki naylonu yuvarlayip silindir yapip delikten iceri sok. Daha sonra japonlu kurdani naylon silindirin icinden gecirerek kirilan metala yapistir. Yarim saat bekle cek cikar. Yarim saat bekle sabirsizlik yapma ilk deneme 10 dakikada cektik olmadi tam yapismamisti..
-
Bitane çubuğun ucuna japon dök az bekle yapıştır diğerine az bekle çek çıkart içinden.
x-files tarafından 01/Mar/16 11:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefoncuya götürdüm 30 tl ye yaptı. Havya ile bakır çubuğa bişeyler yaptı çekti çıkardı. Kulaklık girişinin içi çizildi biraz.
-
hadi geçmiş olsun içinde kalırsa çıkarması zor olur