folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefon Kulaklık Girişi Telefon İçinde Kaldı.

Telefon Kulaklık Girişi Telefon İçinde Kaldı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başlıktada belirttiğim gibi; telefonun kulaklık girişi telefon içinde kırıldı. Cımbızla falan denedim fakat sığmıyor. Telefoncu yapabilir mi bunu ? ve iphone 6 cihazımı kulaklık modundan nasıl çıkarabilirim ?

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Aynı şey 4S ile başıma gelmişti yeni aldığım zaman buraya konu açmıştım.. Telefoncu 100 lira istemişti.. Orijinal kulaklık ise Apple Store gönder zamanım yok diyorsan ben kürdana japon sürüp içerdeki parçayla birleştirerek çıkartmıştım deneyebilirsin ama japonu fazla sürme.. :)

Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/m_87774026/tm.htm  burda tecrübeli arkadaşlar var

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öğlen telefoncuları gezicem bakalım yapabilecek olan var mı olmasa başka yöntemler denerim. Sizce Japon yapıştırıcısı riskli değil mi ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Arkadasinkini japon ve kurdanla cikarttik. Sigara paketinin disindaki naylonu yuvarlayip silindir yapip delikten iceri sok. Daha sonra japonlu kurdani naylon silindirin icinden gecirerek kirilan metala yapistir. Yarim saat bekle cek cikar. Yarim saat bekle sabirsizlik yapma ilk deneme 10 dakikada cektik olmadi tam yapismamisti..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Bitane çubuğun ucuna japon dök az bekle yapıştır diğerine az bekle çek çıkart içinden.

x-files tarafından 01/Mar/16 11:36 tarihinde düzenlenmiştir

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Telefoncuya götürdüm 30 tl ye yaptı. Havya ile bakır çubuğa bişeyler yaptı çekti çıkardı. Kulaklık girişinin içi çizildi biraz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hadi geçmiş olsun içinde kalırsa çıkarması zor olur

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 1645 Toplam Mesaj: 8
sorun telefon