Telefon-Numaraniz@Yandex.Com.Tr Nedir Ne İşe Yarar?
-
Beyler az önce yandex maile girdiğimde karşıma çıkan ekran http://imgim.com/1328incio6553967.png şeklindeydi.

Bunun ne gibi artıları olabilir? Ya da ne gibi eksileri mümkündür? Sizce kullanmalı mı? Yani kullanışlı mıdır yoksa tamamen gereksiz çöp olmaya mahkum bir olay mıdır? Data toplamaya çalıştıkları izlenimi ağır bastığından kararsız kaldım da bu konuda.
-
Gereksiz bir fanteziden başka birşey değil bence..
Kim telefon numarası olarak mail adresi almak isterki ?
Ondan sonra mail attığın adamda devamlı telefon numaran falan olacak, hiç gereği yok bence..
-
Hocam adamlar Google yakalamak için ellerinden gelen ne varsa yapmaya çalışıyorlar.Her kullanıcıya ulaşmaya çalışıyorlar.Ben çok adam tanıyorum değil mail adresinin parolasını mail adresini bile unutan kişiler.Bunlar genelde 40 yaş üzeri ve internetde çok sık takılmayan kişiler oluyorlar.
Bu kitleye yardımcı olmak amacıyla açılmış bir hizmet olabilir.
-
CEO bunu yazdı
Gereksiz bir fanteziden başka birşey değil bence..
Kim telefon numarası olarak mail adresi almak isterki ?
Ondan sonra mail attığın adamda devamlı telefon numaran falan olacak, hiç gereği yok bence..
Olay o değil hocam yanlış anlamadıysam.Bir adres bağlayın diyor resimde yani alternatif e-mail olarak alıyorsun bu numaralı adresi ve asıl adresine bağlıyorsun.
-
u235 bunu yazdı
Hocam adamlar Google yakalamak için ellerinden gelen ne varsa yapmaya çalışıyorlar.Her kullanıcıya ulaşmaya çalışıyorlar.Ben çok adam tanıyorum değil mail adresinin parolasını mail adresini bile unutan kişiler.Bunlar genelde 40 yaş üzeri ve internetde çok sık takılmayan kişiler oluyorlar.
Bu kitleye yardımcı olmak amacıyla açılmış bir hizmet olabilir.
Hocam böyle söyleyince kulağa bayağı faydalı bir hizmetmiş gibi geldi şimdi :) Gerçi kullanmayı düşündüğüm bir hizmet değil ama dediğin gibi yaşlı kesimler için oldukça ideal bir sistem olmuş. Özellikle babam gibi sık sık benim e-posta adresim neydi diyenler için gayet iyi bir çözüm :)
-
olarak mail veriyor.Başta 9 olmasaydı belki işe yarardı.Yabdex mail'in en güzel tarafı mesala tbtcitizen@yandex.com diye mail aldık tbt.citizen@yandex.com uda bize veriyor.Ek olarak @galatasaray.net @yandex.ru gibi alanadlarıda size ait oluyor.