folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Telefon Numarasından Adres Ve Diğer Bilgileri Bulmak

Telefon Numarasından Adres Ve Diğer Bilgileri Bulmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sabiano
    sabiano's avatar
    Erkek
    Telefon NUmarasından Adres Ve Diğer Bilgileri bulmak İçin Bİ program lazım arakdaşlar Yardımcı Olurmusunuz acaba öylle bi Program var ama bulduğum Link kırıktı YArdımcı Olursannız sevinirim ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

düzeltiyorum tel nosundan adres bulmak die bi şey yok bunu kendi s-m ile halledeceksin örn şüpheli ile ilk konuşma ardından cinsiyet tesbiti ardından ilgisini çekecek konu ile halkla ilişkiler departmanı adında teledon açarak kişi bilgilerini isteyip onu ankete katıldıgı söyleyip bu işi halledeceksin.....

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek
    böyle bi program yok bildiğim kadarıyla

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Walla pttnin servisinin bi acığı var o sayede sokağa ve mahalleye kadar bulunabiliyor ama en fazla o kadar...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sabiano
    sabiano's avatar
    Erkek

http://www.sonteknoloji.org/resim/15.jpg Bu resimdeki Program açıklaması asağıda

Telefon numarası yazarak kişinin adını ve adresini tespit edebilirsiniz. Alan kodunu yazmadan sadece telefon numarasını yazıyorsunuz ve size adres bilgisiyle birlikte döküm veriyor. Türk Telekom’a kayıtlı bütün telefon numaralarını sorgulayabileceğiniz güzel bir program.

linkide var veriyim ama bul dedeğin zaman bul çalışmıyo http://uploaded.to/?id=437659

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    la_brasil
    la_brasil's avatar
    Erkek
    telekom o açığı kapattı .zannediyorum hyper terminal ile bağlantı yapıyordu telekomun veri tabanına
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Ben bunun gibi birkaç program görmüştüm ve hepsi de aynı işe yarıyordu. tt-rehber.gov.tr (site adresi tam dogru mu bilmiyorum kafadan yazıyorum) gibi olan adresin database'ne bağlanarak bilgi veriyordu,yani  ha sayfayı açıp sorgulama yapmışsın,ha adresi yazıp oradan sorgulama yapmışsın aynı şey. Yanılmıyorsam telekom özelleştikten sonra sitede bulunan sorgulama ekranı hizmetini yayından kaldırdılar. (haliyle senin program olmayan bir yere bağlanamıyor) Şu an site güncellenecek,hizmet daha sonra yayına konulacak gibisinden bir ibare var.(baya uzun zamandır)

----------------------------

Dedigin program bu tür bir program mı bilmiyorum. Benim bilmediğim herhangi bir açık kullanarak erişilemeyen bilgilere erişimi sağlayan bir program varsa da o konuda bilgi sahibi değilim.

benzer bir konu:http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=55197 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    makul ücretlere hemen hacı :) ev cep adslkota şifresi vs si:d

sırıtma la.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    yanlış hatırlamıyorsam hyperterminalden 117 yada 177 ile bağlanıyorduk dia-up modemle

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
Toplam Hit: 6094 Toplam Mesaj: 9