folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Telefon Numarasını Pc Den Gösterme

Telefon Numarasını Pc Den Gösterme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    arkadaşlar 2-3 gündür ibnenin biri arayıp arayp duruyo. hep aynı kişi. deli etti resmen bizi ya. geceleri filan arıyor annem hasta uyuyamıyor. o piç yüzünden. bana o aradığında pc den numarasını gösterecek bi program lazım. böle bişi varmıdır ? aslında tel. numarayı gösteriyor. ama bunda göstermiyor nedense.
    deli etti resmen yaf. önceleri böle bi program duymuştum ama ihtiyacım olmadığından hiç bakmamıştım bile elinde olan veya adını bilen varsa lüften yazsın :(

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacı o teli göstermemesi bu denyo tt'den numarasını gizletmiş ondan.. ama bi tanıdık vs varsa telekomda 2 dk da bulurlar

öyle bi program banada lazım olursa süper olur

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

CallerID    (click here to download)
    CallerID Screenshot
        One of the best improvements to the telephone in the last few years was the addition of CallerID - finally a way to avoid all those telemarketer calls and other less-desirable! :) Of course, it would be nice if the computer could help make a good thing better, and with that evolved AnalogX CallerID!
        CallerID is a straight-forward, using any Unimodem/V-compatible voice modem that has Caller ID support, you can easily track incoming calls including; who is calling and their number (if available), how many calls have been received from this person, when the first call and when the last calls were logged, and more! The program can easily be run minimized on the system tray, with a special notification window that pops open when an incoming call is received (which will automatically close).

şöle bişi buldum ama  naısl kullancam anlamadım :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Dost daha biraz önce ben de bir program buldum fakat, bir türlü ayarlayamadım. Eğer bulursanız çok iyi olacak.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bende bir proğram wardı fakat cep telefonları için <<< biri sizi gizliden ararsa mesela sayın abonemiz aradığınız kişinin eline numaranız geçmiş durumda <<< fakat siz yinede gizliden arayamazsınız <<< kendim denedim <<< telefonumada 6600 da <<< ama içinde virüs wardı <<< ondan telefona format attım ... :) ew telefonları için hiç duymadım <<< olsa bizim bi arkadaşada lazım .. .falla
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sarpa
    Sarpa's avatar
    Erkek

FOXXLY

Bir arkadaşımın kullandığı bir programı sana tavsiye ediyorum.Program istersen gelen aramaları sena e-mail olarakta gönderebiliyor.Öncelikle Telekomdan telefon numarana "gelen aramaları göstrer" özelliği verdirtmelisin.Bu bir özellik seni arayanların bilgisini göstermeye yarıyor.Bunu mutlaka açtırman gerekiyor yoksa hiç bir şekilde görmen mümkün değil.Birde seni arayan numaranın "numaram gözükmesin" diye telekoma müracaat etmemiş olması gerekiyor.Kullandığın fax/modem kartınında bazı özellikleri olmalı.Muatlaka CID özelliği olan bir kart kullanmalısın yoksa gelen aramaları göremezsin.

Programı burdan indirebilirsin.Umarım işine yarar

File: Telefon_No_Goster.rar
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/59980653/Telefon_No_Goster.rar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    deneyin bakalım işe yararsa bizde kullanalım

TBT'ye Mescit istiyoruz.
Toplam Hit: 1525 Toplam Mesaj: 7