Telefon Önerileriniz
-
merhaba arkadaşlar 300 350 tl aralığında telefon almak istiyorum samsung corby alıcaktım sonra samsung star da karar kıldım sizlerde fikirlerinizi paylaşabilirmsiniz..
-
Bi kamyon benzer başlık var hocam ordan bakıp fikir sahibi olabilirsin.
Az sonra 7110 tavsiye eden çıkar 5800 eden çıkar.
-
birakin yaw adam acsin pm atdin yada hiç cvp vermeyin bu aralar herkesde ayni şey ya niye konu actin konu gereksiz ise onu silecek cok kişi var neden adamin tadini kaciriyosunuz... her konu size mi hitap etmeli ?
Herneyse hocam bende corb pro var corb hoş bi telefon ama star daha kucuk ve kullanişli wifisi olani tercih et bence,
algiladigim kadari ile dokunmatik istiyorsun nokia hiç bakma :D bi 5800 var başka birşeyi yok
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
birakin yaw adam acsin pm atdin yada hiç cvp vermeyin bu aralar herkesde ayni şey ya niye konu actin konu gereksiz ise onu silecek cok kişi var neden adamin tadini kaciriyosunuz... her konu size mi hitap etmeli ?
Herneyse hocam bende corb pro var corb hoş bi telefon ama star daha kucuk ve kullanişli wifisi olani tercih et bence,
algiladigim kadari ile dokunmatik istiyorsun nokia hiç bakma :D bi 5800 var başka birşeyi yok
-----------------------------Başka cevap olmadığına göre beni kasdetiyorsun sanırım.Ben açmasın demedim ordanda fikir sahibi olabileceğini söyledim.Diğer bi yandan forumu çöplüğede çevirmeye gerek yok.Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayı çoğu kişi sevmez.
Bide armut piş azıma düş yapacağına arkadaşın yaptığı gibi bikaç model bulur buna benzer ne önerirsiniz,telefondan eklentilerim bunlar derse daha iyi olur.
-
yazdıgıma pişman oldum wala bidaha konu açarken yengeç var mış gibi korkuylatıklıcam heralde
-
Nokia
6220 Classic ;)
-
Nokia 5230 Fiyat Aralığı: 315 - 343 TL
-
arkadaş illaki dokunmatik olması ndersen az daha para koy n82 al süper tel tavsiye ederim. sakın ha çin malı almada istersen 3310 al
-
nokia x3 güzel yeni aldım memnunum 325tl sanırsam...