Telefon Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dirka
    dirka's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar 300 350 tl aralığında telefon almak istiyorum samsung corby alıcaktım sonra samsung star da karar kıldım sizlerde fikirlerinizi paylaşabilirmsiniz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Bi kamyon benzer başlık var hocam ordan bakıp fikir sahibi olabilirsin.

Az sonra 7110 tavsiye eden çıkar 5800 eden çıkar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

birakin yaw adam acsin pm atdin yada hiç cvp vermeyin bu aralar herkesde ayni şey ya niye konu actin konu gereksiz ise onu silecek cok kişi var neden adamin tadini kaciriyosunuz... her konu size mi hitap etmeli ?

Herneyse hocam bende corb pro var corb hoş bi telefon ama star daha kucuk ve  kullanişli wifisi olani tercih et bence,

algiladigim kadari ile dokunmatik istiyorsun nokia hiç bakma :D bi 5800 var başka birşeyi yok

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:
    -----------------------------

birakin yaw adam acsin pm atdin yada hiç cvp vermeyin bu aralar herkesde ayni şey ya niye konu actin konu gereksiz ise onu silecek cok kişi var neden adamin tadini kaciriyosunuz... her konu size mi hitap etmeli ?

Herneyse hocam bende corb pro var corb hoş bi telefon ama star daha kucuk ve  kullanişli wifisi olani tercih et bence,

algiladigim kadari ile dokunmatik istiyorsun nokia hiç bakma :D bi 5800 var başka birşeyi yok

-----------------------------

Başka cevap olmadığına göre beni kasdetiyorsun sanırım.Ben açmasın demedim ordanda fikir sahibi olabileceğini söyledim.Diğer bi yandan forumu çöplüğede çevirmeye gerek yok.Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayı çoğu kişi sevmez.

Bide armut piş azıma düş yapacağına arkadaşın yaptığı gibi bikaç model bulur buna benzer ne önerirsiniz,telefondan eklentilerim bunlar derse daha iyi olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dirka
    dirka's avatar
    Erkek

yazdıgıma pişman oldum wala bidaha konu açarken yengeç var mış gibi korkuylatıklıcam heralde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Nokia

6220 Classic ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

Nokia 5230 Fiyat Aralığı: 315 - 343 TL

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

arkadaş illaki dokunmatik olması ndersen az daha para koy n82 al süper tel tavsiye ederim. sakın ha çin malı almada istersen 3310 al

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

nokia x3 güzel yeni aldım memnunum 325tl sanırsam...

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 9