Telefon Önerisi Hk.
-
Merhaba değerli Muridler.
Yaklaşık 1000 lira bütçe ile iyi kötü bir telefon almak istiyorum. Tavsiyeleriniz neler olur acaba. İos mu android mi vs vs.
Şimdiden teşekkür ederim.
CuNdA tarafından 04/Eki/15 21:43 tarihinde düzenlenmiştir -
discovery 4g al..
edit: gizliliği kaldır...
serhat8102 tarafından 04/Eki/15 21:39 tarihinde düzenlenmiştir -
1000 liraya sağlam ios tel bulamazsın zaten. Ya modası geçmiş yada hasarlı cihaz bulursun.
General Mobile 4G alma ekranında kısmı dokunma algılama var.
Alacaksan Xiaomi Mi 4 al.
-
Bende avea üzeridnen tel alıcam.
S4mini kullanıyordum.
Tek isteğim s4 mini ile yapabildiğim herşeyi sıkıntısız kasmadan etmeden yapayım fakat ekran büyük olsun.
Ama s4 de zamanında verdiim gibi para vermeyeyim. Yani ortalama bir tel arıyorum.
süpersonik cart curt olmasın. Geniş ve güzel bir ekran . Kasma yapmasın birazda sarj göreceli oalrak iyi olabilir.
1000 1300 aralığındayım bende
-
patates bunu yazdı
Bende avea üzeridnen tel alıcam.
S4mini kullanıyordum.
Tek isteğim s4 mini ile yapabildiğim herşeyi sıkıntısız kasmadan etmeden yapayım fakat ekran büyük olsun.
Ama s4 de zamanında verdiim gibi para vermeyeyim. Yani ortalama bir tel arıyorum.
süpersonik cart curt olmasın. Geniş ve güzel bir ekran . Kasma yapmasın birazda sarj göreceli oalrak iyi olabilir.
1000 1300 aralığındayım bende
Hocam g2 al, çıkalı çok oldu belki ama g3e göre daha stabil ve dediklerini harfiyen yapar Şarj konusunda da seni üzmez
Aynı şekilde sana da tavsiyemdir @CuNdA
piradomim tarafından 05/Eki/15 06:30 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
1000 liraya sağlam ios tel bulamazsın zaten. Ya modası geçmiş yada hasarlı cihaz bulursun.
General Mobile 4G alma ekranında kısmı dokunma algılama var.
Alacaksan Xiaomi Mi 4 al.
Bu adam ne diyorsa git onu al :D
-
Lumia 830....
Yazılım takından yoksa tabi.
DrKill tarafından 05/Eki/15 07:19 tarihinde düzenlenmiştir