Telefon Önerisi/Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

Öncelikle İyi Akşamlar.

Yeni bir telefon almak istiyorum.

Telefonda aradığım özellikler:

-Android işletim sistemi

-Kapasitif ekran(olursa çok daha iyi olur)

-wifi olup olmaması farketmez.

HTC Wildfire istediklerime uyuyor.ama 3.2 inç ekrana  240 x 320 QVGA koyulması biraz hevesimi kırıyor.

Önerilerinizi Bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    up....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Portishead
    Portishead's avatar
    Erkek

LG GW620 wifi süper makina londonda çok var bunlardan 400 £ olması lazim tuğçeye aldık geçen

Cesaret zafere, kararsızlık tehlikeye, korku ölüme götürür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

2 gundur htc wildfire sahibiyim. Donanim haberde biraz arastirdigimda canim sikilmisti almaktan vazgecmistim fakat sonra hadi alayim dedim, izmirde bir teknosadan aldim. Gercekten harika :) Benide qvga olmasi uzdu, cunku gelistirme de yapicagim ustune, ama hic bekledigim o 240x320 nokialar gibi cikmadi ekrani, dokunmatigi ve ekrani sevdim ben. Acayip derecedse sosyallestiriyor insani. Foursquare, facebook, twitter i yogun olarak kullanmaktayim. Mail hesabimi asiri yogun olarak kullanmaktayim ve mail olusturup yollamasi okumasi cok hosuma gitti. Avea 100mb lik 8 tl ye pakette aldim, 5555 e AY yazip yollayip, hos oluyor wifi olmayan yerlerde bile. Tavsiye ediyorum o yuzden :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

2 gundur htc wildfire sahibiyim. Donanim haberde biraz arastirdigimda canim sikilmisti almaktan vazgecmistim fakat sonra hadi alayim dedim, izmirde bir teknosadan aldim. Gercekten harika :) Benide qvga olmasi uzdu, cunku gelistirme de yapicagim ustune, ama hic bekledigim o 240x320 nokialar gibi cikmadi ekrani, dokunmatigi ve ekrani sevdim ben. Acayip derecedse sosyallestiriyor insani. Foursquare, facebook, twitter i yogun olarak kullanmaktayim. Mail hesabimi asiri yogun olarak kullanmaktayim ve mail olusturup yollamasi okumasi cok hosuma gitti. Avea 100mb lik 8 tl ye pakette aldim, 5555 e AY yazip yollayip, hos oluyor wifi olmayan yerlerde bile. Tavsiye ediyorum o yuzden :)

-----------------------------
    hocam gerçekten de denildiği gibi ekranda pikseller belli oluyor mu? ve android sürümü yükseltilebiliyor mu?

Toplam Hit: 1188 Toplam Mesaj: 6