Telefon Önerisi/Tavsiyesi
-
Öncelikle İyi Akşamlar.
Yeni bir telefon almak istiyorum.
Telefonda aradığım özellikler:
-Android işletim sistemi
-Kapasitif ekran(olursa çok daha iyi olur)
-wifi olup olmaması farketmez.
HTC Wildfire istediklerime uyuyor.ama 3.2 inç ekrana 240 x 320 QVGA koyulması biraz hevesimi kırıyor.
Önerilerinizi Bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler.
-
up....
-
LG GW620 wifi süper makina londonda çok var bunlardan 400 £ olması lazim tuğçeye aldık geçen
-
up
-
2 gundur htc wildfire sahibiyim. Donanim haberde biraz arastirdigimda canim sikilmisti almaktan vazgecmistim fakat sonra hadi alayim dedim, izmirde bir teknosadan aldim. Gercekten harika :) Benide qvga olmasi uzdu, cunku gelistirme de yapicagim ustune, ama hic bekledigim o 240x320 nokialar gibi cikmadi ekrani, dokunmatigi ve ekrani sevdim ben. Acayip derecedse sosyallestiriyor insani. Foursquare, facebook, twitter i yogun olarak kullanmaktayim. Mail hesabimi asiri yogun olarak kullanmaktayim ve mail olusturup yollamasi okumasi cok hosuma gitti. Avea 100mb lik 8 tl ye pakette aldim, 5555 e AY yazip yollayip, hos oluyor wifi olmayan yerlerde bile. Tavsiye ediyorum o yuzden :)
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------2 gundur htc wildfire sahibiyim. Donanim haberde biraz arastirdigimda canim sikilmisti almaktan vazgecmistim fakat sonra hadi alayim dedim, izmirde bir teknosadan aldim. Gercekten harika :) Benide qvga olmasi uzdu, cunku gelistirme de yapicagim ustune, ama hic bekledigim o 240x320 nokialar gibi cikmadi ekrani, dokunmatigi ve ekrani sevdim ben. Acayip derecedse sosyallestiriyor insani. Foursquare, facebook, twitter i yogun olarak kullanmaktayim. Mail hesabimi asiri yogun olarak kullanmaktayim ve mail olusturup yollamasi okumasi cok hosuma gitti. Avea 100mb lik 8 tl ye pakette aldim, 5555 e AY yazip yollayip, hos oluyor wifi olmayan yerlerde bile. Tavsiye ediyorum o yuzden :)
-----------------------------
hocam gerçekten de denildiği gibi ekranda pikseller belli oluyor mu? ve android sürümü yükseltilebiliyor mu?