Telefon Otobüsün Direksiyonunu Kilitledi: 5 Yaralı
-
Beşiktaş'ta çalan cep telefonu, içinde yolcu bulunan İETT otobüsünün direksiyonunu kilitledi. Otobüs yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabilirken, araç içindeki 2'si bayan 5 yolcu yaralandı.
mynet den alintidir.
------- Genelde toplu taşima araclarinda olur telefonu kapatmasam ne olur diye :) gelci olay netlik kazanmamiş ama
yinde bi göber
-
yürüyerek gitselerdi hemde gezmıs olacaklardı : ehuhe şaka : neyse gecmıs olsun dıyeyım... genelde trenı kullandıgım ıcın boyle bır yasagım yok :D evden kurssa kurstan eve :
-
ben inanmiyorum cep telefonundan meydana geldigini, otobusun bakimsizligindandir...
-
tekuna bunu yazdı:
-----------------------------
ben inanmiyorum cep telefonundan meydana geldigini, otobusun bakimsizligindandir...
-----------------------------bende bu görüşe katılıyorum
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------tekuna bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende bu görüşe katılıyorum
-----------------------------eski ikaruslarsa bu görüşe katılıyorum...
Eğer yeni gelen mercedes otobüslerse katılmıyorum..
n0t:
belediye otobüsü dimi? -
dewletın malına bse oldu ya boku hemen bırnn ustune atıcaklar!!
hıc demezlerkı otobuslerdekı bakmszlkdan dolayı kaza yapdık fln dıe
-
ya beyelr bu tel niçin yasak bilionuz mu yaptığınız yorumalra göre kism ebilmior
otobüsler iherkes kullanıyor değil mi
bazı insanlarda kalp pili oluor atıorum otobüstesin b iadam geldi cebinde cep telefonun var ve AÇIK adam yanına oturdu o adamda kalp pili var ne olcak adam gidici :D
kapiş :P
insanların hayatı içi o yasak var
abs felan hikaye öle dioralrki millet kapasın
-
Resimde gösterilen arac ıse (yenı mercedes) o araclarda mumkundur. hıc koprude yada yolda kaldınızmı bılmem 1 kac aylık araclarla frenlerde kılıtlenme oldugu y basıma geldı....