folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefon Rehberi Birleştirme (Aynı Numaraları Ayıklama)

Telefon Rehberi Birleştirme (Aynı Numaraları Ayıklama)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

şimdi bende bi sürü rehber var. android olsun, iki tane sim kart olsun, telefon olsun numaralar var. bu numaraların çoğu ortak. yani mesela simdeki 256 numara ile telefondaki 365 numaranın 186sı ortak. bazı kişiler sim ve telefona farklı adla kayıt edilmiş olabiliyor. tekrar etme olayı bana sıkıntı çıkartıyor.

benim yapmak istediğim tüm bu rehberleri birleştirerek tek bir rehber haline getirmek fakat kesinlikle aynı kişi iki kere kaydedilmiş olmayacak. öyle bir program, uygulama veya sistem lazım ki aynı numaraları bana tespit etsin. düzenlemeye olacak versin. böylece en son oluşturacağım rehberi tek liste olarak aktarabilirim. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

android bu konuda cıdden sıkıntılı onceden rahat olarak telefon sd kart yada sımkart a kaydedıyorduk smdı gmail e kaydedıyor ıs ve kısısel hatla bırlesınce bombok oluyor sırf bu yuzden ayrı bır gmaıl hesabı actım telefonları ayırdım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ben de ilk öyle denedim. bu sefer de iyice karıştı rehber. şu an 2 sim kart (birisi hattığımı taşıdığım için iptal olan sim), telefon yetmezmiş gibi 2 tane de gmail hesabımda numaralar var. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

şöyle bir çözüm deniyorum, herhalde olacak. tüm numaraları içe aktar diyerek gmail hesabıma alıyorum. tekrar tekrar kopyalasa da önemli değil. heryerde bulunabilecek numaraları topladıktan sonra gmail hesabıma girip soldan rehberi seçiyorum. üstte menüde çift kayıtları temizle seçeneği var. onu uyhulayınca temiz bir rehber elde edebilirim. ardından diğer tüm isimleri silip sadece bu rehberi kullanacağım. sime kopyalayarak sim kartta da olmasını sağlayabilirim. fakat rehberimden gösterilecek kişilerden gmail hesabını seçerek çift göstermesini de engelledikten sonra iş biter.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yukarıdaki işlemi yaptım, yine istediğim sonucu alamadım. aynı kayıtları birleştirince bu kez bir isme 2 tel no verdi fakat 2 numara da aynı. gereksiz yere aynı numara tekrarlanıyor ve bunu farkedip birini silemiyor. tabi eski durumdan iyidir. şimdilik böyle kullanıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Clean Contacs mıydı neydi geçenler de bi konuda görmüştüm ama bunun için android yazılımları var hocam araştırmak gerek bana da lazım ama çok yogunum bu hafta. 

Samsung Kies programı ile rehberin yedeğini alıp pc üzerinden temizleme işlemi yapabiliyorsun ama yine tek tek uğraşabilirsin son çare olarak.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 3837 Toplam Mesaj: 6