Telefon Seçimi Yapacak Olan Arkadaşım
-
Şimdi Müritler arkadaş kendine yeni bir telefon alıcak pisayada kime sorsak her kafadan ayrı bir ses çıkıyor yok mu gerçekten bu işten anlayan
arkadaşın tercih ettiği Xperia Z fakat arkadaş telefonlarını bu güne kadar hor kullandı. Xperia Z kullanmak istiyor bu cihaz gerçekten sağlam mı yoksa reklam amaçlı mı internette araştırdığımızda çok farklı yorumlar çıkıyor karşımıza çıkabiliyor kimisi yalan diyor kimisi başka bir şey eğer sahip olan varsa birinci ağızdan yorum bekliyoruz yada bunun dışında önerebileceğiniz başka model var mı mümkünse android ve sağlam bir şeyler bakıyor. -
Şuan akıllı telefonların hiçbiri yeterince sağlam olucağını düşünmüyorum
bence en iyisi 5110 :)eğer o kadar da eski istemiyorsa nokia nın n serisi telefonlarına baksın iyidir onlar olmadı e serisi
0x656e tarafından 27/May/13 21:35 tarihinde düzenlenmiştir
Not:Sağlam istediği için bu önerileri verdim biliyorum miladını doldurdu bunlar -
Bu konular kendimi fanboy gibi hissettiriyo :(
Nexus 4 modeline bi bakmanızı tavsiye ederim hocam.
Olay sadece kağıt üstü özellikler değil,uzun süreli stabil bir kullanım için ben nexus 4 öneririm.
Xperia Z'de güzel telefon tabi.
-
hocam samsung s4 alacagına s3 al 0.2mm için 800 tl fazladan ödenmez kullanmayacagın özelliğe.
xperia z daha başarılı internetteki karalama videoları izlemezsen. burdada denedik cihazda sıkıntı yok hepsi karalama.
samsung htc one modeli içinde yapmıştı. foyası ortaya çıkınca özür diledi şerrrr. z iyidir. geçenki konumu takip etseydin beleş dencek fiyattan alırdın :) neyse sonraki kampanyalara artık :)
-
teşekkür ederim cevaplar için
-
Ben samsung galaxy y s5360 kullanıyorum. 300 liralık olmasına rağmen flash player eksiği dışında gayet ideal olduğunu düşünüyorum. 1500-2000 tllik telefona gerek olmadığını düşünüyorum. Bu olmasaydı huawei ideos x5 de güzel bir aygıta benziyor ondan almayı düşünürdum..
Belki de fakir olduğum için böyle ucuz işgören telefonları tavsiye ediyorum objektif olduğumdam emin değilim. :D
-
iphone yada nokia lumia ikisi fiyat olarak fazla oynamıyor. sokam gerisine note2 aldık kaç paraya düştü :|
-
Sony Xperıa Go var ama oda orta segment dayanıklılık olarak ıyıdır.Bırde Nokıa Lumıa 920 var ama Wındows phone nın gelecegı karanlık.