Telefon Tamircisi
-
s.a sayın muridlerim aranızda telefon tamircisi varmı acaba varsa eger
benim elimde parcaladıgım bi telefon var
trident marka telefon var bunun camı catladı ama hal calısıyor sadece ekran dokunmatık oldugu ıcın o ozellıgını kaybettı
acaba bu telefonu yapabılecek telefon tamırcısı murıdımız varmı dıe bır sorayım dedım
-
telefon modelı trident MB-200
-
tridente telefon aç evşin elektronik kargo zaten ücretsiz sadece dokunmatiğe para verirsin çokta para almazlar en fazla 20 tl felan dır.
-
Konu açılmışken ben de sorayım bi soru. Bende de samsung U900 var. ekranı mafiş. yere düştü taşa denk geldi. ufak bir yerinden ekranı görebiliyorum. açılışı falan normal. sadece ekran camı kırık. Garanti süresi doldu. Sanıyorum tamir edilebilir. Ama öneri istiyorum. Nerde nasıl yaptırayım. Kazıklanmayalım.
-
Servise ver hacı fazla para almaz. YERİ GELmişKen bende sorayım
benim samsung-L700 TEL VAR bi kaç kere yere düştü bi kaç gündür ekranın büyük bölümü bembeyaz napmalıyım sizce yani tamirci kaça yapar?
-
fakkal bunu yazdı:
-----------------------------
Konu açılmışken ben de sorayım bi soru. Bende de samsung U900 var. ekranı mafiş. yere düştü taşa denk geldi. ufak bir yerinden ekranı görebiliyorum. açılışı falan normal. sadece ekran camı kırık. Garanti süresi doldu. Sanıyorum tamir edilebilir. Ama öneri istiyorum. Nerde nasıl yaptırayım. Kazıklanmayalım.
-----------------------------u900 ekran sanırım 50 tl tutar masrafı servis ise 80tl ister.
Aydogan45
---------------------------
benim samsung-L700 TEL VAR bi kaç kere yere düştü bi kaç gündür ekranın büyük bölümü bembeyaz napmalıyım sizce yani tamirci kaça yapar?
-----------------------------------
l700 ekran kırılmıştır oda 50 tl olur.
-
calculator bunu yazdı:
fakkal bunu yazdı:
-----------------------------u900 ekran sanırım 50 tl tutar masrafı servis ise 80tl ister.
Aydogan45
---------------------------
-----------------------------------
l700 ekran kırılmıştır oda 50 tl olur.
-----------------------------kaç tl ? :D 50 tl mi :D hay amq :D dün akşam çaya ekmek bandırıp yedim bide şimdi 50 lira bulcam :D hayat bugünlerde çok güzel :D
-
istanbulda iseniz yardımcı olmaya çalışırım fiyatlarda.
-
calculator bunu yazdı:
istanbulda iseniz yardımcı olmaya çalışırım fiyatlarda.
----------------------------yok hacı manisadayım.
-
ankara yardımcı olurum
-
bi arkadas vardi baska bi forumdan manisada 100 lira denilen tamir ücretine kargo dahil istanbulda 50 liraya yapip gondermisti. istersen iletisim bilgilerini veririm