Telefon Tamiri Yapan Mürid Var Mi
-
Hanım kendı telefonunu siya düşürmüş pirince felan yatirdim olmadi
Duser dusmez telefon kapanmis sonra burda telefoncuya goturdum temizledi ama yine açılmadı yapabilecek varmi
Lenovo p2
DJ_Alper tarafından 12/Tem/19 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Su temas eden cihaz bir daha dikiş tutmaz hocam hiç boşa uğraşma. Oksitlenme yapıyor anakart hemen.
-
Mürid için upp
-
-
mkyb bunu yazdı
Su temas eden cihaz bir daha dikiş tutmaz hocam hiç boşa uğraşma. Oksitlenme yapıyor anakart hemen.
Aynen.
Teknik serviste çalışıyorum sıvı teması sonrası garantili tamir mümkün değil bir şekilde açılsa bile her an başka bir yerinde sıkıntı çıkarıp ölebilir
-
PanxeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
Aynen.
Teknik serviste çalışıyorum sıvı teması sonrası garantili tamir mümkün değil bir şekilde açılsa bile her an başka bir yerinde sıkıntı çıkarıp ölebilir
abi sen turkcellde değilmiydin en son hatta yanına gelmiştim
-
RimPalace bunu yazdıPanxeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
Aynen.
abi sen turkcellde değilmiydin en son hatta yanına gelmiştim
Evlendikten sonra hanımla aynı firmada olmamak için ben teknik servise geçtim o turkcell e devam
-
normald anında bataryayı cıkarmak lazım yeni nesil telefonlarda cıkmıyor tel çöp oluyo
-
xcorpix bunu yazdı
normald anında bataryayı cıkarmak lazım yeni nesil telefonlarda cıkmıyor tel çöp oluyo
Aynen sıkıntı olan o oldu zaten
-
1. :) şu prinç mevzuu tam bi efsane
2. ufak tefek sıvı temas haric suya düşmüş telefonu yaptırmak ,yapmak satmak sıkıntı
hatta boş iş dükkan da müşteri belirtirse kesinlikle tamire almam
paranı seviyosan yeni telefon bak
-
Tamir edemem ama AXA nin cep kaskosunu incele derim :)