Telefon Tavsiyesi Lazım ?
-
arkadaşlar 350 tl kotam var. istediğim özellikler en az 5mp kamerası olsun, az sağlam olsun hor kullanırım genelde elektronik ürünleri, kullanımı kolay bir telefon olsa yeter fikri olan var mı
-
Nokia X3-02 veya Nokia C5-03
Sanalcaptan tarafından 13/Ağu/12 12:19 tarihinde düzenlenmiştir -
2. el android cihazlara bakman lazım. Mesela galaxy ace. 2. elini alırsın ortalama 300 e.
-
Konu sahibinin affına sıgınıyorum birşey sorucam
Arkadaşlar hani yabancı dizi filmlerde ajanların kullandığı kapaklı dandik telefonlar varya onlardan arıyorum hangi modeldir onlar bilmiyorum
Örnek :
Supernatural deki kardeşlerin kullandığı kapaklı telefon
Prison Break teki ajanın kullandığı telefon
Peroksit tarafından 13/Ağu/12 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
ikincci el değil ustam 0 alacağım sıkıntısız olsun. şu x2 dediğinize de bakıyorum hemen. önemlı olan kamerası olsun bı de sağlamlık tamamdır
-
arkadaşlar yokmu tavsiyesi olan :D
-
Nokia X3-02 ben kulanıyorum , önermem, ekran takılmaya başladı.
-
htc ChaCha, 2. elini bulabilirsin o fiyata.
android işletim sistemine sahip, 5mp kamera ve çok rahat kullanımı var, bende kullanıyorum çokda memnunum Allah için. bugün yere düşürdüm, biraz çizildi içim gitti aq :/
özellikleride çok iyidir, şiddetli tavsiye.
-
x2 alma.. alcaktım vazgeçirildim.. kamerası iyi ama telefon servisten gelmiyo kullanamıyo adam..
samsung s5610.. 5mp kamera da var flaşta.. ama telefonla ilgili kullananlar yazmış kulaklıkta sorun var diye.. eğer kulaklıkla cok işim yok dersen düşün derim.. 250-270 arası hepsiburada da..
çok telefon kıran biri olarak.. klawyeli sürgülü almanı tavsiye etmem.. ne varsa eskilerde var.. bar tipi bak derim.. kotana da uygun bişeler rahat çıkar..
Kara_Mc tarafından 13/Ağu/12 17:40 tarihinde düzenlenmiştir -
BLACKBERRY P9981 PORSCHE DESIGN PLATINIUM ......
Güzel telefon tam senlik biraz pahalı ...
-
alapolina bunu yazdı
BLACKBERRY P9981 PORSCHE DESIGN PLATINIUM ......
Güzel telefon tam senlik biraz pahalı ...
Way arkadaş. Adam 350 tl bütçe var demiş. Tavsiyeye bak 4699 tl.