Telefon, TV İçin "Fixpack" Tecrübe Eden?
-
Selamlar herkese,
Hepsiburada'da vs ürünün yanında fixpack satılıyor.
Ekran kırılınca yamuk yapıyorlar mı tecrübe eden oldu mu?
Malum telefon fiyatları araba yarısı oldu.
-
Note 10 için 1.600 lira falan isterler herhalde ekran parası. Kaskoların en kötü tarafı servisle anlaşması olmayınca servis telefonun içi açılmış deyip garantiyi iptal edebilir.
https://www.samsung.com/tr/support/newsalert/100601/
Ek olarak Note 10 şuan alınmaz. Ekim ayını falan beklemelisin. O zamana kadar rahat 8 binlere düşer fiyatı. Zaten 1.000 lira hediye çeki ve kablosuz kulaklık hediye adı altında fiyatı aşırı şişiriyor.
Zaten bir telefonda garanti dışı kaskoluk ne olabilir ? Çalınması ve ön-arka camın kırılması. Çalınırsa %70'e kadarlık kısmını ödüyorlar diye biliyorum.
mkyb tarafından 09/Ağu/19 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Şikayet var da 31 tane şikayet var. Kendi sitelerin dede
BUGÜNE KADAR;
99885Telefon fixpacklendi
yazıyor . 99bin arasından 31 şikayet demek Apple servisi gibi çalışıyor demek . Tabii rakamlar doğruysa , sadece ekran içinse ekran kırıldığı zaman Samsung da 1000 lira fiyat çıkarır zaten . Aynı para .
-
bizle aynı türkiyede yaşamıyosunuz galiba çok iyimsersiniz :P sen o telefonu düşürsen kırsan o fixpack yapmamak için bin tane bahane üretecek sana. zaten yapsa da yetkili serviste yaptırmıyo. çin malı ekran takıp yollar en iyi ihtimalle diye düşünüyorum. onda da bi ay beklersin
-
yolbulucu bunu yazdı
bizle aynı türkiyede yaşamıyosunuz galiba çok iyimsersiniz :P sen o telefonu düşürsen kırsan o fixpack yapmamak için bin tane bahane üretecek sana. zaten yapsa da yetkili serviste yaptırmıyo. çin malı ekran takıp yollar en iyi ihtimalle diye düşünüyorum. onda da bi ay beklersin
amoled ekranları sadece birkaç firma üretebildiğinden ve maliyetli olduğundan sanmıyorum çin malı panel takılabileceğini.
-
TheM4D bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
amoled ekranları sadece birkaç firma üretebildiğinden ve maliyetli olduğundan sanmıyorum çin malı panel takılabileceğini.
Çinliler birebir Amoled ekranın LCD çakmasını üretiyor hocam. Sadece Samsung değil iPhone X için bile LCD ekran var.
-
mkyb bunu yazdıTheM4D bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Çinliler birebir Amoled ekranın LCD çakmasını üretiyor hocam. Sadece Samsung değil iPhone X için bile LCD ekran var.
boyut olarak sığdırabiliyorlarsa büyük başarı gibi
-
https://www.youtube.com/watch?v=JDve5BQrB-c
Bir kaç mm daha kalın LCD teknolojisi gereği ancak hassas ölçüm yaparsanız anlarsınız. Gözle veya elle anlamak imkansız. Ha tabi görüntü kalitesi aşırı fark ediyor. Yeni telefonda parası neyse verip Amoled taktırısında atıyorum Samsung Note 4 tarzı eski modele 600-700 lira ekran parası vermek adama koyar. LCD ekran taktırıp geçersin. Zaten telefonun ekmeğini yeteri kadar yemişsin bozulana kadar iş görsün dersin.
LCD ekran teknolojisi aslında artık bitmesi gereken bir teknoloji ama ucuz olduğundan dolayı hala kullanılıyor. Amoled ekranlar hem kağıt kadar ince hemde bükülebilir.
Samsung sıradan bir telefonun ekranı şöyle mesala :