Telefon Ve Araç Takibi Hakkında
-
arkadaşlar 1. si araç takibi yapıcam bunun için ne gerekli eski model bi araç olucak bu yani o kadar geniş bi takip cihazı kullanmama gerek yok sadece bana nerde olduğunu göstersin yeter
yada telefondan o kişinin nerede olduğunu bulabilceğim bi program yada site warmı acaba????
devre falan warsa elinizde paylaşabilirmisiniz??? konu gerçekten mühim
-
yapmayi dusundugun sey sana 1.5 milyardan asagi gelmez soliyim.
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------
yapmayi dusundugun sey sana 1.5 milyardan asagi gelmez soliyim.
ya üstad bak bizim şirkette 5 arabada cip war o kadar geniş bişiy ki adamın camının % kaçı açık olduğunu bile gösteriyor benim istediğim sadece yer tespit etmezve bu 5 arabaya cip koydurduğumuzda 2bin ytl almışlardı ama onların sistemi çok daha geniş
-
Piyasaya gore gayet ucuza vermisler. Ben sadece kafanda ne yapmak istediginin maliyetini ortalama olarak soledim.
-
Osiris bunu yazdı:
Piyasaya gore gayet ucuza vermisler. Ben sadece kafanda ne yapmak istediginin maliyetini ortalama olarak soledim.
bu konuda ne biliyorsun bi anlatırmısın tam olarak bilmiyorum nasıl çalışıyor ne yapmam gerekliyor -
Telefonlar ozel takip icin cipli satin aliniyor. Normal araclar icinse http://www.teknobil.com/tr/index.html daki aletlerden takiliyo.
-
bunlar çok profesiyonel ya bana bu kadarı lazım deil kendi devresini bulsam bile yeterli kendim yapabilirim
-
panasonic gd 55 telefonun sadece anakartı ve bataryasını alıp anakart ve bataryayı lehimleyip sim kartı takıp ince bi levha halinde çalısan bir telefon haline getirebilirsin. ve sim kart üzerinden gps sistemi kullanarak araç takibi yapabilirsin. eğer takip edeceğin aracı kurcalama gibi bi şansın varsa basit bir düzenekle telefonun bataryası bitmesin diye sürekli şarj vaziyetide yapabilirsin. bu basit ince ve küçük düzeneği aracın herhangi görünmeyen biyerine yapıştırabilirsin. uydudan takip evde :D
-
yarın biraz fikir veririm.
şimdi uykum var uyucam :|