folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefon Yedek Parça Orjinalliğini Nasıl Anlarım?

Telefon Yedek Parça Orjinalliğini Nasıl Anlarım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

merhaba

elimde ekranı kırık bi xperia go var.
    sadece dokunmatiği bozuk lcd sağlam. videolarını izledim değiştirmek kolay geldi

şunu alıp takmayı düşünüyorum : http://www.soytelgsm.com/Sony-ST-27i-XPERIA-GO-DOKUNMATIK-TOUCH-ORJINAL,PR-2754.html

tbt den satan varsa ondan da alabilirim. bunu kendim değiştirsem sorun yaşarmıyım? videoda kolay gibi görünüyoda

bide burda orjinal ekran diyo orjinalliğini nasıl anlarım?

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

50 lira orjinal parça mı olur müdür ? Orjinal parça sadece Sony Türkiye servisinde olur. Bunlar 1. sınıf çakma. Ek olarak cam takmak çok hassas bir şey. Ekran ile cam arasında iğne ucu kadar boşluk kalsa içine toz vs doluyor, ekran ışığı karanlıkta aradan sızıyor. Birde tozlu ekran güneş altında çok çirkin duruyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

O is kolay degil hocam, vakumla hallediyolar bu isi, mustafa'nın dedigi gibi en ufacik bu boslukta butun tozu emer. Ki tozsuz steril bi ortamda yapmak lazim.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

50 lira orjinal parça mı olur müdür ? Orjinal parça sadece Sony Türkiye servisinde olur. Bunlar 1. sınıf çakma. Ek olarak cam takmak çok hassas bir şey. Ekran ile cam arasında iğne ucu kadar boşluk kalsa içine toz vs doluyor, ekran ışığı karanlıkta aradan sızıyor. Birde tozlu ekran güneş altında çok çirkin duruyor. 

ya telefon beleşe geldi işimi görsün yeter modundayım ayrıca zaten giriş seviyesi bi telefon.bu dokunmatik çokmu kalitesizdir?

videolardan izlediğim kadarıyla ekranla o cam arasında ki boşluğa hiç dikkat etmiyolar şap diye oturtuyolar zaten kenarlarda çift taraflı bant gibi bişey var.

(dokunmatik camına da digitizer deniyomuş onuda öğrendim)

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 775 Toplam Mesaj: 4