folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Telefon Zaman Problemi.!!

Telefon Zaman Problemi.!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

telefon modeli: 6303

zaman tarih hersey ayarli ama aradigim zaman arandigim zaman sms gonderim alim zamanlari dogru deil..

ornek: gunduz 04:00 te gelen mesaj 12:00 gosteriyor,,,, yada  10:46 gelen cagri 17:25 gosteriyor   format islemi gerceklestiremiyorum..bu kodu yemiyor *#7370#   / *3yes power tusuda yemiyor baska yontemi varmi bilemdigimiz..!!

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

operatör ile alakalı olması lazım müşteri hizmetlerini bi ara istersen

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

formati attim baska sebeke sim taktim msg gonderiyorum saat suan 23:00 mesajin geldigi saat 19:59 gosteriyor.!!! ne olabilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

saat bölge seçimini GMT +2 yap. tahminen ondan dolayı yapıyor. Sen ne kadar saati kendine görede ayarlasan şebekeden gelen mesajta GMT 'i kontrol edip ona göre yazıyor.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

ManiakRhifat bunu yazdı:
    -----------------------------

saat bölge seçimini GMT +2 yap. tahminen ondan dolayı yapıyor. Sen ne kadar saati kendine görede ayarlasan şebekeden gelen mesajta GMT 'i kontrol edip ona göre yazıyor.

-----------------------------
    tebrikler tesekkurler gmt 2 yaptim bi altindaki ne oldugu bilemiyorum onuda 1 yaptim duzeldi... bunuda ogrenmis olduk

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

rica ederim hocam :)

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

yerel saat ayarlarını gmt +1 ,+2,+3 sırasıyla deneyerek uygun zamana getir sorun düzelecek

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 7