Telefona Ethernet Bağlamak ( Android + OTG İçerir )
-
Selamlar,
Bir OTG ( telefona USB girişi veren, klavye mouse vs. bilimum çeşit aygıtı bağlamaya olanak sağlayan aracı kablo, arabulucu. ) ve USB-Ethernet adaptörü temin ettim bugün.
Nihai amacım elimdeki telefonlardan herhangi biri ile ethernet üzerinden internete çıkabilmek. Bunu başarınca nihai amacım o interneti Hotspot ile paylaşabilmek olacak.
Youtube'u falan kurcaladığımda, envai çeşit adaptör ve cihaz ile denemeler var, bir çoğu başarılı. Ne yazık ki ben elimdeki 3 telefona da karambole adaptörü bağladığımda bi tepki alamadım cihazlardan.
( Note 4 ( Sixperience ROM ) - Galaxy SIII(3) ( cyanogenmod ) - GM Discovery ( 2014-09-19 güncellemeli bildiğin discovery )
Daha önce bu konu üzerine kafa patlatmış olup önerilerde bulunmak isteyen var mı?
Tişikkirlir
-
Abi istediğin , sendeki ethernet interneti telefona vermek mi , yoksa telefondan pc ye vermek mi
onu anlamadım ben ona göre bişi diyim
-
Otg calisiyo mu onu denedin mi usb mouse vs bi aletle hocam ? Ben g2/g4/s7 edge ile coklu usb girisli otg'yi calistiramadim. Sadece tek usb girisli otg'yi s7 edge ile calistirabildim.
-
baristbt bunu yazdı
Abi istediğin , sendeki ethernet interneti telefona vermek mi , yoksa telefondan pc ye vermek mi
Ethernetten telefona (kablolu) daha sonra telefondan hotspot ile pc'ye (kablosuz)
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Otg calisiyo mu onu denedin mi usb mouse vs bi aletle hocam ? Ben g2/g4/s7 edge ile coklu usb girisli otg'yi calistiramadim. Sadece tek usb girisli otg'yi s7 edge ile calistirabildim.
yeah fare taktım ekranda windows ok'u çıktı çok eğlenceliydi :D (tek girişli otg)
-
noname bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
Ethernetten telefona (kablolu) daha sonra telefondan hotspot ile pc'ye (kablosuz)
otg ye gerek yok , usb kablosunu tak kafi
-
baristbt bunu yazdınoname bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
otg ye gerek yok , usb kablosunu tak kafi
Telefon interneti ethernetten alacak hocam, maksat telefonu sabitleyip bilgisayarı kablosuz çalıştırmak :D bi nevi, modem veya router veya AP kullanmak yerine telefon diyelim
edit, dur okuyayım bu galiba
edit2, yok malesef, bu PCdeki interneti USB ile telefona yolluyor. bana tam tersi lazım. Yani normal tethering, ama 3G yerine Ethernetten alacak.. :D
https://www.youtube.com/watch?v=BkJBV82sj34
Videodaki gibi bağlandıktan sonra, hotspot açıcam
noname tarafından 19/May/16 21:32 tarihinde düzenlenmiştir -
GM Discovery 1'i herhangi bi şekilde android marshmallowa yükseltmek mümkün mü ?