Telefona İmei Atıldıktan Sonra Ortaya Çıkan Tuhaf Durumlar
-
Geçen hafta yurtdışından aldığım bir telefona imei attırdım. İşlemi yapan kişi laptopa uzaktan bağlanarak yaptı. Bu işten kısa bir süre sonra kredi kartım bir sitede alışveriş için kullanılmış ama ödeme reddedilmiş.
bugün de paycell diye bir sms aldım sanırım online ödeme sistemi, tam bilgim yok. açıkçası biraz kıllanmaya başladım. pc ye veya cihaza bir şeyler atmış olabilir mi? var mı önerileriniz şunu yap gibisinden
-
internetten indirme fake rom çaktılarsa olur boyle seyler
-
tr deki banka hesaplarinin hacklenmesinin sebebi bu andoritlere atilan rom. senin haberin olmadan tum telefonunun kontrolu onda, adina krediye basvurup sms onayi vs gibi seylerle kredi cekip onu senin hesabindan baska hesaba dahi atabilir. Ama borc senin borcun oldugu icin odersin. bian once telefonu ucak modu yap tekrar yazilim attirincaya kadar kullanma!
tum sifrelerinide deistir. sim kartinida hemen baska bi telefona tak. sms onaylari icin falan sms taktigin telefona gelsin.
-
sen telefona wipe data factory reset yap. temiz rom at.. sonra bilindik bir yerden imei attır öncesinde *#06# yapıp atılan imeiyi not al
-
affetmez bunu yazdı
Geçen hafta yurtdışından aldığım bir telefona imei attırdım. İşlemi yapan kişi laptopa uzaktan bağlanarak yaptı. Bu işten kısa bir süre sonra kredi kartım bir sitede alışveriş için kullanılmış ama ödeme reddedilmiş.
bugün de paycell diye bir sms aldım sanırım online ödeme sistemi, tam bilgim yok. açıkçası biraz kıllanmaya başladım. pc ye veya cihaza bir şeyler atmış olabilir mi? var mı önerileriniz şunu yap gibisinden
keşke tam marka model soylesen ve ortalama uzaktan baglantı ıle ne yaptıgını desen
yazdıgın kadarı ile tahminden öteye gidilmez
-
kady bunu yazdıaffetmez bunu yazdı
keşke tam marka model soylesen ve ortalama uzaktan baglantı ıle ne yaptıgını desen
tel google pixel 8. bir programla imei repair yaptı. imei repair sürecinde bir çok şey yaptı tek tek aklımda değil
-
Paycell için hattın Turkcell ise Turkcell müşteri hizmetlerini ara ya da Turkcell'den güncel faturana bak iyi bir meblağ yansımış olabilir..
-
affetmez bunu yazdıkady bunu yazdıaffetmez bunu yazdı
tel google pixel 8. bir programla imei repair yaptı. imei repair sürecinde bir çok şey yaptı tek tek aklımda değil
o bir şey yapmaz bu tarz işler bende yapıyorum
sanırım bir durum var 3 hafta önce amazon.com dan alışveriş yapılmaya çalışılmış benim kk ve benim üyeliğim ile ama amazon anormal davranış deyip durdurmuş zaten sanal karttı başka bir durum var gibi geliyor
-
bu işlemden bişey yapmaz yapamaz ama tarayıcıdan girdiğin siteler bilmediğin nerelere giriyorsun piyasada tarayici tabanli kodlar çok fazla orneğin facebook video indirme sitesinde adam reklam koymuş chromeye eklenti kurmaya calişiyor gizliden
-
Benim telefona da böyle imei atıldı ama dosyaları orijinal sitelerden indirdim, o yüzden böyle bir sorun olmadı bende. Oneplus 9 kullanıyorum, kendi sitesinden dosyaları indirdik hep.