folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Telefona İmei Atıldıktan Sonra Ortaya Çıkan Tuhaf Durumlar

Telefona İmei Atıldıktan Sonra Ortaya Çıkan Tuhaf Durumlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Geçen hafta yurtdışından aldığım bir telefona imei attırdım. İşlemi yapan kişi laptopa uzaktan bağlanarak yaptı. Bu işten kısa bir süre sonra kredi kartım bir sitede alışveriş için kullanılmış ama ödeme reddedilmiş. 

bugün de paycell diye bir sms aldım sanırım online ödeme sistemi, tam bilgim yok. açıkçası biraz kıllanmaya başladım. pc ye veya cihaza bir şeyler atmış olabilir mi? var mı önerileriniz şunu yap gibisinden

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

internetten indirme fake rom çaktılarsa olur boyle seyler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

tr deki banka hesaplarinin hacklenmesinin sebebi bu andoritlere atilan rom. senin haberin olmadan tum telefonunun kontrolu onda, adina krediye basvurup sms onayi vs gibi seylerle kredi cekip onu senin hesabindan baska hesaba dahi atabilir. Ama borc senin borcun oldugu icin odersin. bian once telefonu ucak modu yap tekrar yazilim attirincaya kadar kullanma!

tum sifrelerinide deistir.  sim kartinida hemen baska bi telefona tak. sms onaylari icin falan sms taktigin telefona gelsin. 

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

sen telefona wipe data factory reset yap. temiz rom at.. sonra bilindik bir yerden imei attır öncesinde *#06# yapıp atılan imeiyi not al

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    affetmez bunu yazdı

Geçen hafta yurtdışından aldığım bir telefona imei attırdım. İşlemi yapan kişi laptopa uzaktan bağlanarak yaptı. Bu işten kısa bir süre sonra kredi kartım bir sitede alışveriş için kullanılmış ama ödeme reddedilmiş. 

bugün de paycell diye bir sms aldım sanırım online ödeme sistemi, tam bilgim yok. açıkçası biraz kıllanmaya başladım. pc ye veya cihaza bir şeyler atmış olabilir mi? var mı önerileriniz şunu yap gibisinden

keşke tam marka model soylesen ve ortalama uzaktan baglantı ıle ne yaptıgını desen 

yazdıgın kadarı ile tahminden öteye gidilmez

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    kady bunu yazdı
    affetmez bunu yazdı

keşke tam marka model soylesen ve ortalama uzaktan baglantı ıle ne yaptıgını desen 

tel google pixel 8. bir programla imei repair yaptı. imei repair sürecinde bir çok şey yaptı tek tek aklımda değil

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Paycell için hattın Turkcell ise Turkcell müşteri hizmetlerini ara ya da Turkcell'den güncel faturana bak iyi bir meblağ yansımış olabilir..

Kendine İyi Bak ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    affetmez bunu yazdı
    kady bunu yazdı
    affetmez bunu yazdı

tel google pixel 8. bir programla imei repair yaptı. imei repair sürecinde bir çok şey yaptı tek tek aklımda değil

o bir şey yapmaz bu tarz işler bende yapıyorum 

sanırım bir durum var 3 hafta önce amazon.com dan alışveriş yapılmaya çalışılmış benim kk ve benim üyeliğim ile ama amazon anormal davranış deyip durdurmuş zaten sanal karttı başka bir durum var gibi geliyor 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkstar
    turkstar's avatar
    Erkek

bu  işlemden bişey yapmaz yapamaz ama tarayıcıdan girdiğin siteler  bilmediğin nerelere giriyorsun piyasada tarayici tabanli   kodlar çok fazla  orneğin facebook video  indirme   sitesinde adam reklam koymuş chromeye eklenti  kurmaya calişiyor gizliden 

sağlik ve zaman kıymeti çok önemlidir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Benim telefona da böyle imei atıldı ama dosyaları orijinal sitelerden indirdim, o yüzden böyle bir sorun olmadı bende. Oneplus 9 kullanıyorum, kendi sitesinden dosyaları indirdik hep. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1108 Toplam Mesaj: 10
keylogger keylogger