folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefona Paralel Hat Çekmek Ve İnternet Hızı

Telefona Paralel Hat Çekmek Ve İnternet Hızı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

arkadaşlar evde 2 tane telefon kullanmak istiyoruz e malum internette var bu işi nasıl halletcez net olmasa kabloları bağlayınca oluyordu şimdi ne yapmalıyım

ve bu yapılacak işlem net hızını düşürürmü

(bu işlemi yapmaktaki amaç mutfakta ve salonda iki telefon bulundurma isteğimiz zira annem dizinden hasta fazla yürüyemiyor yalnızken sorun çekiyor)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Sliptterdan çıkan telefon hattını 2 ye böl 2 telefona bagla bu kadar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Eve gelen ilk telefon hattına direk splitterı bağlayıp böleceksin sonrasındaki hatta 4'e kadar paralel telefon bağlayabilirsin...

Eğer telefona girdikten sonra splitterla adsl bağlarsan

adslnin hiç çalışmaması

telefon caldığından adslnin kesilmesi

telefonla konuşulduğu sürece adslnin kesilmesi sözkonusu olur

onun haricinde bağlantıda düşme yaşamazsın

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

telsiz telefonda sorununuzu çözebilir.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

renegadealien bende 2 çıkışlı  splitter var biri modeme diğeri telefona. 3 çıkışlı  splitter mı almalı yoksa bi yeri eksikmi anladım yada o tel çıkışındaki kabloyu biraz soyup paralel mi yapacam?

RaAmLis evde hazır 2 telefon varken telsize para vermeyelim dedik:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    2 çıkışlı splitterdan bir cıkışı modeme tak, diğer cıkıştan cıkan kabloyada 4 telefona kadar paralel telefon bağla...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Misal ben telefonu ayrı prizden neti ayrı birizden alıyordum tel calınca hop net gidiyordu : ) Çalmaya gerek yok ahizeyi kaldır gidiyordu

Cagito ergo sum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

ben splitter kullanmiyorum direk paralel yaptim biri telefon biri internet hiç de sorun yaşamadim =)

Toplam Hit: 3302 Toplam Mesaj: 8