Telefoncu Arkadaslar Veya 5800 I Olanlar
-
arkadaslar 5800 ın kutu içeiğni sölermisiniz hafıza kartı kutu iceriğine falan dahilmidir bi bilgi istiorum biraz acil
-
Kutu içeriği :
8 cgb hafıza kartı
Telefon ipi (nokinın üçgen mavi bi tasarımı var ucunda)
Video felan izlerken rahat olması için bi tane destek ekipmanı
Şarz makinesi
Tv çıkış kablosu
Kulaklık
Tanıtım kitapçıkları
Ovi ve 5800 tanıtım cd si
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Kutu içeriği :
8 cgb hafıza kartı
Telefon ipi (nokinın üçgen mavi bi tasarımı var ucunda)
Video felan izlerken rahat olması için bi tane destek ekipmanı
Şarz makinesi
Tv çıkış kablosu
Kulaklık
Tanıtım kitapçıkları
Ovi ve 5800 tanıtım cd si
-----------------------------v31 yani en son sürümünü bugun aldım telefonun
tv çıkış kablosu
destek ekipmanı çıkmadı
bide hafıza kartıda cıkmadı benimde kafama takılan nokta o son sürümünde hangileri var hangileri yok çünkü nokia her sürümde paket içerigini değiştirir bugun kesin bi cevap gelirse aldıgım yere güzel bi şekilde kaymayı planlıyorum
-
yeni sürümlerde telefon kılıfı stand ve tv kablosu yok sanırım.Ama fiyat olarak da daha düşük
-
Diğerlerini bilememde 8 cgb xpress müzik olanların hepsinde standart
Git ana avrat kay derim
Destek ekipmanını felan salla zaten çok bi işe yaramaz..
Edit . senin o dediğin versiyona göre kutu içerik değiştirme olayınıda ilk kez duydum.Tabi türkiyede olabilir ben türkiyeden almadım ama garip bi durum.
Geçen seneden beri 8 tane 5800 aldım hepsindede aynıydı o yüzden dedim :S
-
Bu sene aldım bende içinden diğerleri çıkmıyınca araştırdım herkes de aynı durum varmış.Bu yüzden fiyatları fln düştü.Ama dedğin gibi 8 gb hafıza kartı ,pena,cd kutuda mevcut.
-
arkadaslar telefonun 2. el olup olmadıgını anlamanın bir yolu varmı
bide ekranda kısayollar kayboldu ve arama ve rehber kısa yolu gözüküyor ama çalışmıyor firemwire update yaptım düzelmedi
telefonu aldıgımın 2. günü adamlar gempaya götür dio delircem ben ya dükkanlarını başlarına yıkıcam. telefonuda fırlatcam kafalarına ya yukarda sorduklarıma cvp verirseniz sevinirim
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Diğerlerini bilememde 8 cgb xpress müzik olanların hepsinde standart
Git ana avrat kay derim
Destek ekipmanını felan salla zaten çok bi işe yaramaz..
Edit . senin o dediğin versiyona göre kutu içerik değiştirme olayınıda ilk kez duydum.Tabi türkiyede olabilir ben türkiyeden almadım ama garip bi durum.
Geçen seneden beri 8 tane 5800 aldım hepsindede aynıydı o yüzden dedim :S
-----------------------------ne oha 8 tane mi :D
-
The_FCN bunu yazdı:
arkadaslar telefonun 2. el olup olmadıgını anlamanın bir yolu varmı
bide ekranda kısayollar kayboldu ve arama ve rehber kısa yolu gözüküyor ama çalışmıyor firemwire update yaptım düzelmedi
telefonu aldıgımın 2. günü adamlar gempaya götür dio delircem ben ya dükkanlarını başlarına yıkıcam. telefonuda fırlatcam kafalarına ya yukarda sorduklarıma cvp verirseniz sevinirim
-----------------------------firmware update yapmasan evet anlamnın yolu vardı ama oda geçmiş..(bi kod vardı yazınca telefonun kaç saat kullanıldığını yazıyodu)
Firmware ile düzelmediyse evet o işte bi bokluk var git yık başlarına bencede
-
schizophrenictr bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------ne oha 8 tane mi :D
-----------------------------Azerbaycandayım ben alıp satıyodum bi aralar baya talep vardı :) burda fiyatlarda biraz uygun olunca iyi para kaldırmıştım :)