Telefoncular Ve Meraklılar İçeri....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben VAN'IN Çaldıran ilçesinde askerlik hizmetimi yerine getirmekte olan ve 131 gün şafağı kalan bir mehmetçiğim. (REKLAM)... burası sınırın en ucu burası Hudutun en sonu burası doğu burada kaçak eşya özellikle elektronik eşya mazot sigara vs.. bulunmakta fakat burada biras suyunu çıakarttılar...

N95 i nin piyasa fiyatı 1,5 milyar iken burada 300 250 milyona kadar alabiliyorsunuz hatta N99 i nin fiyatı 220 ytl baktım ve çift İMEİ numarası gördüm birisi kayıtlı diğeri kayıtlı değil. sizce bu telefonun kapanma riski nedir. DUBAİ malı hepsi bozulma riskini hiçe sayıyorum. kapanma riskini merak ediyorum.

Bilginiz varsa bu konu hakkında yorumlarınızı duymak istiyorum

(REKLAM) Şafak = 131

@

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Abi çin malı onlar çakma nokia üretimi felan değil hatta adı NOKLA aslen valla telefonu alanlar memnun tv felan varmış içinde kaliteli diyorlar dokunmatik ekran felan ben gördüm baya da iyi ses veriyor benim n73 le kıyaslanır valla.

Ama çok radyasyon muhabbeti felan var. kapanma olayına gelince imei değiştiriliyo telefonun zaten yani yasal gibi gözüküyür sorun çıkartacağını sanmam.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

eğer yurt dışından 1 ay önce gelen birisini bulabilirsen onun pasaportu ile telefonu burda kayıt yaptırabilirsin ... bende 8600 luna var pasaport ile kayıt yaptırdık herhangi bir sorun yok ....

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek
    Ewet onlar çakma nokia.. BAzı özelikleri yok. Fazlalık diye eklememişler. :)

west[at]tahribat.com
Toplam Hit: 1438 Toplam Mesaj: 4