folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefoncular Yada Anlayanlar Lütfen Yardım

Telefoncular Yada Anlayanlar Lütfen Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Nokia 6300 telefona sahibim ilk defa pc suite kurdum güncellemeler falan dedi cazip geldi yukleyim dedim. yuklemeye basladım iceri gittim  geldim bide bakdım one tel kapanmıs... acaba sarjmı bitti dedim cıkarttım kablosunu sarja takdim acilmadı. bide bakdımki ekrana ne olursa olsun pc den baglantısını kopartmayın telefonun... bunu geç farkettim. suan telefon acılmıyor ne yapabilirim. ne yapmam gerekiyor.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

yanlış yapmışşın tel güncelleme alırken kesinlikle fişi cekilmez şarjı falan biterse bi daha acılmaz zaten en ykın bir telefoncuya getirip manuel olarak sistem yükleneck yada garantisine götür ama gine para alıcaklardır.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uchak
    uchak's avatar
    Erkek

keşke bilgisayara filan dokunmadan direk yine çıkaardığın yere taksaydın devam ederdi.

HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! http://www.pardus.org.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

hocam aynısı bende olmuştu ama farklı modelde.Ben sorunumu pc den güncellemeyi seçip,telefon algılama yeri gelince telefonu pc ye bağlayarak çözmüştüm

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Hocam sakat bi durum hem telefonu güncelliyon hemde kapandı diye telefonu çekiyosun o telefon güncelleme yaparken ekran kapalı gibi gözükür veya nokia diye yazar çekmeseydın iyiydi :)

Hocam garantisi varsa servise götür 30 dkda halleder verirler yoksa bir telefoncuya git yazılımını atsınlar oda sanırsam en fazla 20 tl civarıdır...

TURKCELL
Toplam Hit: 925 Toplam Mesaj: 5