Telefonda MSN & Mail Hack :)
-
Telefondan Simdi Nasil Msn & Mail Hacklicem die dusunen arkadaslarimiz var :) Ben Bu Yolla Neler Hackledim :) Cok Basit Bir Olay .
Simdi Siz Msn e Giriyorsunuz Sonra Cikiyorsunuz . Arkadasiniza Soruyorsunuz Girmek istiyomusun diye zaten genelde versene bende giriyim derler ozellikle kizlar girdikten sonra eve gidene kdr kendi msninize girmiyorsunuz. sonra eve gittiginizde genelde agile messenger kullaniosunudur . Eve gittikten sonra telefondaki programla wisend weya telefonun icindeki dosyalari gosteren bi programla agilemessenger dosyasina girip AM2Prefenrces.xml adli dosyayi bluetoothla veya data kablosuyla bilgisayara gonderip o dosyayi aciyorsunuz sifreyi buldunuz ... geriye kullanirmisiniz sifreyi degistirirmisiniz bilmem :)
-
dost kazığı diye buna derim :)
-
SAĞOLASIN YA SÜPERMİŞ!
-
valla cok ise yario :)
-
symbian lı telefonum olursa denerim
-
kardesler su konuda bı yardımcı olun lutfen agile messenger ı yukledim tlfna fakat msn e baglanamadım baglantı ayaralrım yuklu degıl cunku bu ayarları tamamlayıp tlfdan onlıne olduktan sonra nokıa pc suit ile tlfna baglanırsam AM2Prefenrces.xml dosyasını nereede bulabilirim dedıgım gıbı baglantı ayarlarım olmadıgı ıcın baglanamadan pc suıt ıle dosyayı tlfda bulmadım..