Telefonda Ölü Pixel
-
nokia 6630 telefonum var masanın kenarına vurdum ekranda ölü pixel oluştu
ekranın ortasında hiç bişey anlaşılmıyo bu ölü pixelleri gidermemin bi yolu varmı
-
Ekranda gri bi tane çizgi mi var?
-
tek çizgi değil yuvarlak bişey var işte yan yana 2 tane harfi kaplıyo aşağı doğruda iki harfi kaplıyo öle bişey
-
lensi kırıldıysa lensi değişecek, filmi hasar aldıysa filmi değişecek, değiştirmekten başka yol yok. ikisi de yansanayi ürünlerde çok pahalı değil 30-35 e mal olur.keşke vurmasaydın.geçmiş olsun :)
-
değiştirmenin alemi yok o zaman 3 senedir kullanıyorum bi bu sorun oldu bunlada devam ederim artık :)
-
resul bunu yazdı:
-----------------------------
değiştirmenin alemi yok o zaman 3 senedir kullanıyorum bi bu sorun oldu bunlada devam ederim artık :)
3 sene olduysa garantisi de bitmiş demektir hoca, değiştir gitsin, canını sıkar ölü piksel..6630 candır ya iyi bakmak lazım :)
-
benim ekranda 1 beyaz çizgi gelipg idiyo :D
ekran gilmini değiştirt
-
o6u2 bunu yazdı:
3 sene olduysa garantisi de bitmiş demektir hoca, değiştir gitsin, canını sıkar ölü piksel..6630 candır ya iyi bakmak lazım :)
-----------------------------haklısın aslında 6630 candır dediğin gibi bi ara değiştiririm o zaman sağolasın
-
samsung d900i telefonumdada bu sorun var galiba ama cizgi fln yok sadece eskisi kadar net çekmiyo 3.0 kamera napmam lazım ya:S
Toplam Hit: 1592 Toplam Mesaj: 9