Telefonda Rastgele Reklam Çıkması(Android)
-
Merhaba müridler,
telefonumda rastgele reklam çıkıyor. Facebook messenger daki konuşma balonu şeklinde ana ekranda reklam çıkıyor. bazen başka appler üstünde de çıkabiliyor. bu reklamı veren uygulamayı nasıl bulabilirim?
messenger görünümünde reklama tıkladığınızda jackpot fln çıkıyor. reklamın kim tarafından verildiğine baktığımda googledan verilmiş çıkıyor başka bilgiye erişemedim. Touchpal diye bi klavye vardı eskiden ondan gelirdi kapattım bu özelliğini. birde bu reklam sürekli gelmiyor. rastgele bir süre içinde geliyor.
Kaspersky yükledim ful tarama yaptım hiçbir sorun bulamadı. telefonu resetlemeden nasıl bulabilirim? appleri tek tek silsem reklam sürekli çıkmadığından anlayamayacamda.
Kesin çözüm olarak ne önerirsiniz?
-
Tek çaren deneme/yanılma yöntemi.
-
mkyb bunu yazdı
Tek çaren deneme/yanılma yöntemi.
off hocam yapma ya :( yani o anda internet kullanan appi bulsak tam olacak aslında.reklam geldiği anda internete çıkış yapan app hangisiyse bulurduk oradan. yada ekran üstüne çizim yapan hangi app ise.. off resetleyecem telefonu sanırım burdan bişi çıkmazsa
-
android de varmi bilmiyorum ama malware tarzi tarama programi ile tarattir
-
Launcher kullanıyor musun kullanıyorsan bir kaldırıp tekrar bakar mısın hocam
-
h2so4 bunu yazdı
Launcher kullanıyor musun kullanıyorsan bir kaldırıp tekrar bakar mısın hocam
google launcher var. sanırım buldum yine touchpal gibi duruyor. lucky locker diye bir menüsü var disable etmiştim zaten ama ona ramen geliyormuş
@under hocam bi 2 tane indirdim bi işe yaramıo
Ekerci tarafından 02/Oca/17 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Gelen bildirime basılı tuttuğunda uygulama bilgileri gözüküyodu galiba
-
Hocam deneme yanilmadan baska Şansın görünmüyor ne yazikki ama söyle bi eleme yapabilirsin. Uygulamalardan hangisi ucretli ve sen deneme sürümünü kullaniyorsan ilk onlardan başla silmeye
-
hocam üzerine basılı tut uygulama bilgisine gir orda direk uygulama yöneticisinde açıyor kaldırabilirsin o şekilde
-
ios geç dicem olmucak :)
uygulamalar sayfasına gir ayarlardan tüm yüklü uygulamaları bi ser bakalım bize. muhtemelen gereksiz bir kaç apk yükledin.