Telefonda Rastgele Reklam Çıkması(Android)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,

telefonumda rastgele reklam çıkıyor. Facebook messenger daki konuşma balonu şeklinde ana ekranda reklam çıkıyor. bazen başka appler üstünde de çıkabiliyor. bu reklamı veren uygulamayı nasıl bulabilirim? 

messenger görünümünde reklama tıkladığınızda jackpot fln çıkıyor. reklamın kim tarafından verildiğine baktığımda googledan verilmiş çıkıyor başka bilgiye erişemedim. Touchpal diye bi klavye vardı eskiden ondan gelirdi kapattım bu özelliğini. birde bu reklam sürekli gelmiyor. rastgele bir süre içinde geliyor.

Kaspersky yükledim ful tarama yaptım hiçbir sorun bulamadı. telefonu resetlemeden nasıl bulabilirim? appleri tek tek silsem reklam sürekli çıkmadığından anlayamayacamda.

Kesin çözüm olarak ne önerirsiniz?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tek çaren deneme/yanılma yöntemi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Tek çaren deneme/yanılma yöntemi.

off hocam yapma ya :( yani o anda internet kullanan appi bulsak tam olacak aslında.reklam geldiği anda internete çıkış yapan app hangisiyse bulurduk oradan. yada ekran üstüne çizim yapan hangi app ise.. off resetleyecem telefonu sanırım burdan bişi çıkmazsa

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

android de varmi bilmiyorum ama malware tarzi tarama programi ile tarattir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek

Launcher kullanıyor musun kullanıyorsan bir kaldırıp tekrar bakar mısın hocam 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    h2so4 bunu yazdı

Launcher kullanıyor musun kullanıyorsan bir kaldırıp tekrar bakar mısın hocam 

google launcher var. sanırım buldum yine touchpal gibi duruyor. lucky locker diye bir menüsü var disable etmiştim zaten ama ona ramen geliyormuş

@under hocam bi 2 tane indirdim bi işe yaramıo

Ekerci tarafından 02/Oca/17 16:58 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

Gelen bildirime basılı tuttuğunda uygulama bilgileri gözüküyodu galiba

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Hocam deneme yanilmadan baska Şansın görünmüyor ne yazikki ama söyle bi eleme yapabilirsin. Uygulamalardan hangisi ucretli ve sen deneme sürümünü kullaniyorsan ilk onlardan başla silmeye

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

hocam üzerine basılı tut uygulama bilgisine gir orda direk uygulama yöneticisinde açıyor kaldırabilirsin o şekilde

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ios geç dicem olmucak :) 

uygulamalar sayfasına gir ayarlardan tüm yüklü uygulamaları bi ser bakalım bize. muhtemelen gereksiz bir kaç apk yükledin. 

Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 10
android reklam