folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Telefonda Sıralı Hatalar Alıyorum. Youtube Videoları Açılmıyor ?

Telefonda Sıralı Hatalar Alıyorum. Youtube Videoları Açılmıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Telefon hafızası çok dolmuştu onlari bilgisayara aktarıyordum. Hiçbirşey yapmadım ama o aralık ne olduysa

1- youtube videosu açmak istediğimde 

Bu uyarı geliyor.

Sonra baktım google play uygulaması yok.

2- yolda giderken whatsuptan uyari geldi ne bakayim derken yanlişlikla dokununca bütün whatsup konuşmaları silindi. Resimler falan duruyor. 

3- yeni konu açmayım diye ekleyim. Sd kartim var ama hafızaya değil ona kayıt yapsın istiyorum en azından müzik resim gibi şeyleri seçip oraya nasıl gönderiyorum bunu bir yapamadim 

Not: google dan arattım. Çözüm bulamadım

Telefon general mobile

Değerli yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Android windowstan bile hızlı kirlenen bi işletim sistemi malesef. En son ne zaman temiz kurulum yapmıştın?

Alternatif uyumlu rom lar varsa cyanogen gibi şiddetle tavsiye ederim 

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung romu yüklenmiş orijinal romu at kendini gelir hocam. Önlerine gelen cihazdan rom portluyorlar sonra böyle saçma sapan hatalar çıkıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Edit: düzelttim

google play uygulaması indirememiştim önceden

Ayarlardan güvenlik ve bilinmeyen kaynaklara izin ver diyor tekrar indirdim. Ve hepsi çalişti ancak

Whatsup eski konuşmalar hala yok. Ona fikei olan var mı

futurist tarafından 05/Ağu/16 22:04 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

MIUI ve Lenovo Vibe UI romlarını çok beğenerek kullandım uzunca süre. Bunları da kullanabilirsin orjinal romun yerine

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

whatsapp google drive yedekleme acik ise zaten günlük yedek orda vardir

yok kapali ise whatsapp`in kendi yedeklemesi telefonda vardir 

sadece whatsapp silip yeniden kurman gerek , kurarken sana yedek bulundu  kurmak istiyormusun diye soracak zaten , evet de gec

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Android isletim sistemi tutmadi kim ne derse desin olmadi ben boyle deyince etrafimdaki insanlar olurmu ya her seyini cepten yapiyorsun evet yapiyorsun ama 3gb ramli telefonda tuslara basinca gecikmeli geliyor 2 senede telefon eskiyor varmi boyle bir sey 3gb ramli bir pc topla bir suru islem yapiyorsun alti ustu cep telefonu buadam gibi bir isletim sistemi gelistirilmeli

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 1393 Toplam Mesaj: 7
google play hafıza hata general mobile sd