Telefonda Sıralı Hatalar Alıyorum. Youtube Videoları Açılmıyor ?
-
Telefon hafızası çok dolmuştu onlari bilgisayara aktarıyordum. Hiçbirşey yapmadım ama o aralık ne olduysa
1- youtube videosu açmak istediğimde

Bu uyarı geliyor.
Sonra baktım google play uygulaması yok.
2- yolda giderken whatsuptan uyari geldi ne bakayim derken yanlişlikla dokununca bütün whatsup konuşmaları silindi. Resimler falan duruyor.
3- yeni konu açmayım diye ekleyim. Sd kartim var ama hafızaya değil ona kayıt yapsın istiyorum en azından müzik resim gibi şeyleri seçip oraya nasıl gönderiyorum bunu bir yapamadim
Not: google dan arattım. Çözüm bulamadım
Telefon general mobile
Değerli yardımlarınızı bekliyorum.
-
Android windowstan bile hızlı kirlenen bi işletim sistemi malesef. En son ne zaman temiz kurulum yapmıştın?
Alternatif uyumlu rom lar varsa cyanogen gibi şiddetle tavsiye ederim
-
Samsung romu yüklenmiş orijinal romu at kendini gelir hocam. Önlerine gelen cihazdan rom portluyorlar sonra böyle saçma sapan hatalar çıkıyor.
-
Edit: düzelttim
google play uygulaması indirememiştim önceden
Ayarlardan güvenlik ve bilinmeyen kaynaklara izin ver diyor tekrar indirdim. Ve hepsi çalişti ancak
Whatsup eski konuşmalar hala yok. Ona fikei olan var mı
futurist tarafından 05/Ağu/16 22:04 tarihinde düzenlenmiştir -
MIUI ve Lenovo Vibe UI romlarını çok beğenerek kullandım uzunca süre. Bunları da kullanabilirsin orjinal romun yerine
-
whatsapp google drive yedekleme acik ise zaten günlük yedek orda vardir
yok kapali ise whatsapp`in kendi yedeklemesi telefonda vardir
sadece whatsapp silip yeniden kurman gerek , kurarken sana yedek bulundu kurmak istiyormusun diye soracak zaten , evet de gec
-
Android isletim sistemi tutmadi kim ne derse desin olmadi ben boyle deyince etrafimdaki insanlar olurmu ya her seyini cepten yapiyorsun evet yapiyorsun ama 3gb ramli telefonda tuslara basinca gecikmeli geliyor 2 senede telefon eskiyor varmi boyle bir sey 3gb ramli bir pc topla bir suru islem yapiyorsun alti ustu cep telefonu buadam gibi bir isletim sistemi gelistirilmeli