Telefonda Ubuntu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=wTK6TS3pXgc var mı kullanan ve var ise deneyimini paylaşabilir mi? gemini saçmalığı sizi de germiyor mu? sms gidiyor mu telefon ediliyor mu?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Telefonu Nokia ya çevirsek Yeter.

Olabilir olamaz demiyorum genelleşse de kullansak.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

https://www.ubuntu-touch.io/

Sanki bir ara geliştirilmesi durdu diye hatırlıyorum ama sonradan değiştiyse bilmiyorum 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gizlilik takıntınız varsa, telefonda Google olmasın istiyorsanız ; GrapheneOS, CalyxOS, /e/OS gibi alternatif Android ROM'ları var. Hatta adamlar çok güzelde bir özellik koymuş normal ekran şifresinin yanı sıra birde panik şifresi ayarlıyorsunuz. Telefon birisinin eline geçerse ve sizden zorla şifrenizi isterse panik şifrenizi veriyorsunuz. Panik şifresi tuşlanınca telefon içindeki tüm verileri geri döndürülemez bir şekilde üstüne çöp veriler yazarak siliyor. İşlem bir kere başlatılırsa durdurulamıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Çok eski mevzular bunlar rootlu cihaza hemen hemen herseyı kurarsın ,orijinal rom durur arada geçiş yaparsın ubuntuya arama sms atma falan filan olmaz

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Çok eski mevzular bunlar rootlu cihaza hemen hemen herseyı kurarsın ,orijinal rom durur arada geçiş yaparsın ubuntuya arama sms atma falan filan olmaz

yahu dünya kadar gelişmiş telefon var şu saatten sonra bilgisayar kullanmaya gerek kalmaması lazım. ona geç buna geç de saçma bir olay. sms ve telefon araması olayının şimdiye kadar çözülmemiş olması tam manasıyla eşeklik. 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek

Arayüzü acayip unity'e benziyor, çok hoşuma gitti. DE olarak gnome mi kullanıyor yine? Gnome ise para verilmez desktop da zaten yeterince yavaş. Unity ise şans veririm açıkcası.

Gerçi Ubuntu bu sağı solu belli olmaz, iki güne bir bakmışsınız çekmiş projenin fişini. Sever böyle şeyleri ubuntu.

Acı Çekene Saygı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

yahu dünya kadar gelişmiş telefon var şu saatten sonra bilgisayar kullanmaya gerek kalmaması lazım. ona geç buna geç de saçma bir olay. sms ve telefon araması olayının şimdiye kadar çözülmemiş olması tam manasıyla eşeklik. 

ekranları gözümüze geldiği gün o dediklerin olacak kral suan göt kadar ekranda neler yapabiliriz ki :) bilgisayarlardan kurtulmanın yolu sanal vr  bi gözlük yada bir sinir sistemine entegre cihaz bunuda yapacaklar emin ol yakındır 5 sene demez.. ama dediğim gibi diğer konudaki gibi insan nufusu azalacak... bu kadar insanı kontrol altında tutamazlar.. biz kendi elimizle kendimizi yok etmeyi seviyoruz.. belki baston kullanırken belkide yapay bacaklarla ayakda kalırken göreceğiz bunları.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

bilgisayardan kurtulmak için çalışma ortamlarında klavye mouse seti, hub, monitör bulunduruyorum. samsung dex türevi böyle gittiğin yerde bağla kaldığın yerden daha masaüstü deneyim yaşa türü cihazlar hangi seviyeye ulaştı ?

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

galiba telefona kurulsa bile yine yazilim ve uygulamala sorunlari yaratacak ozellikle donanimsal olarak.
    pc de bile zaman zaman donanim sorunu oluyor yazilimlarla alakali.
    Telefona ozgu ayri bir ubuntu iso cikarilirsa ozaman guzel olabilir gibi kendine has marketi veya optimize edilerek ubuntu desktopdan dagitilan yazilimlari sorunsuzca kullanabilecek sekilde.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''