Telefondaki Garip Bildirim Kızlarla Sohbet Et

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

Merhaba müridler. Az önce telefonun bildirimler bölümünde bir yıldız (*) göründü. bu yıldızı ilk defa gördüm, hangi programın bildirimiymiş diye merak ettim, bildirimleri açtım. İlgili simgede açıklama olarak "kızlarla sohbet et" yazıyordu. virüs olabileceğini düşünerek bildirime tıkladım. Evet virüs olacağını bile bile tıkladım. Bildirime tıklayınca şöyle bir internet sitesine yönlendirdi. wap.cepte.com/wp/(S(yyd...))/ara.aspx?w=5

siteye girdiğimde chat servisine üye olmamı felan istiyordu. şifreniz şu, üyelik haftalık 3 tl felan diyor. belliki adamlar dolandırıcı...

şimdi benim anlamadığım benim telefondaki bildirimlere nasıl bildirim gönderdiler ? sms lere baktım, gelen kutusunda yeni sms yok. telefona virüs felan mı bulaştı acaba ? ilk defa böyle birşeyle karşılaştım ? Android 2.3.4 işletim sistemi.

edit: İlgi çeksin diye başlığı değiştirdim :)))

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Bende telefon android mi die bakmaya gelmiştim. Kurduğun programlardan biri yapmıştır. Kurduklarını teker teker kontrol et int.ten bakalım başka biri aynı sorunu yaşamışmı yada o wap adresini arat falan..

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Push Mesaj reklamları takılma sil geç kontor avcıları ibneler.

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

netqin mobile antivirüs ile tarama yaptım virüs veya malware yok dedi. demekki kurduğum programlardan birisi bildirimlere reklam gönderiyor. son kurduklarımı gözden geçireyim bakalım.

edit: an itibariyle bir bildirim daha var. bu defa simge olarak yeşil renkli artı (+) koymuş ve şöyle diyor.

+ kızlarla sohbet et. (optout at xa...) yazının bu kadarı okunuyor. bildirime tıklamadım hala duruyor. görev yöneticisinden hangi programlarına çalıştığına bakıp ilgili programı bulmaya çalışacağım.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByLoading
    ByLoading's avatar
    Erkek

önemseme bendede cıkıyor 3 gundur felan :D hangi uygulamadan geldi bende bilmiyorum ..  caresini bulursan yazarsan sevinirim..

Bilişim Uzmanı Programmer & WebDesigner
Toplam Hit: 1545 Toplam Mesaj: 5