Telefondaki İnterneti Nasıl Bilgisayara Aktarırım ?
-
elimde bu telefon var
http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/fashion-entertainment/GT-S5233DIWTUR
nasıl saglarım bunu ?
-
ara kablo,eşleştirme
-
ara kabloyu taktım anda internet gelicekmi bana ?
-
Samsung PC studio Denedin mi? Verdiğin linki açamadım. Çünkü İnternet çok yavaş. Samsung L700 ü bilgisayara bağladım interneti kullanıyorum. Dosya indirme hızı 4 KB felan.
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Samsung PC studio Denedin mi? Verdiğin linki açamadım. Çünkü İnternet çok yavaş. Samsung L700 ü bilgisayara bağladım interneti kullanıyorum. Dosya indirme hızı 4 KB felan.
-----------------------------kies te olmuyor dime askım pc studio programını indiriyorum o zaman
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Samsung PC studio Denedin mi? Verdiğin linki açamadım. Çünkü İnternet çok yavaş. Samsung L700 ü bilgisayara bağladım interneti kullanıyorum. Dosya indirme hızı 4 KB felan.
-----------------------------kies te olmuyor dime askım pc studio programını indiriyorum o zaman
-----------------------------Kies nedir bilmiyorum. PC studio inşallah telefonunu destekler. PC studionun son versiyonu L700 desteklemiyor.
-
Kieste teldeki neti pcede kullandırtma özelliği yok hocam; telin mobilAP veya modem özelliği varsa o şekilde kullanabilirsin.