Telefondaki Mesajların Ve Aramaların Takibi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

telefondaki mesajların içerikleri saatleri ve arama kayıtları ( kayıtların içerikleri olmaycak ) takip etmenin yolları hakkında bilgi sahibi olan varmı geçen gün bu şekilde bir konu oldu android cihazlarda ekstra programlarla falan kullanıcınında internete bağlı olmasıyla beraber yapılabilir ancak 2 renkli saçma sapan bir telefonda bu nasıl yapılabilir. yapabilen birisi var ama nasıl yaptığını söylemez 

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bir çeşit tel için rat arıyorsun sanırırm dediğin gibi bu android ve ios lar için yapılabilir ana o renksiz dandik teller için sadece gsm şirketinden takibi yapılıyor diye biliyordum o da mesajın içeriği değil aram arama kayıtları gelen giden mesaj saatleri numararları vs varsa çağrı merkezinde tanıdıdğın yapar

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

bir çeşit tel için rat arıyorsun sanırırm dediğin gibi bu android ve ios lar için yapılabilir ana o renksiz dandik teller için sadece gsm şirketinden takibi yapılıyor diye biliyordum o da mesajın içeriği değil aram arama kayıtları gelen giden mesaj saatleri numararları vs varsa çağrı merkezinde tanıdıdğın yapar

hocam bu konuyu bende böyle biliyorum ama adam evinde oturuyor takip ettiği numaraya 1 ay önce şu gün şu saatte attığım mesajı bana gönder dediğim zaman adam bana noktasına virgülüne kadar verebiliyor aklımı kurcalayan bu ve bu adam çağrı merkezinde falanda çalışmıyor. takip edilen tarafın kullandığı telefonda nokia nın eski dandik telefonlarından. acaba simkart kopyalama falan gibi bişey mi söz konusu

Sharp tarafından 12/Kas/12 13:06 tarihinde düzenlenmiştir

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

hocam soyle bir yontem biliyorum sadece samsung telefonlarda oluyor aslinda samsung bu sistemi calinan cihazlar icin gelisdirdi. oncelikle samsung apss icin hesap aciyorsun ve izlemek istedigin telefonu o hesapla appse giriyorsun tabiki ayni hesap sendede olacak sonra samsungdive.coma girerek apps icin acdigin uyelikle giris yapiyorsun sonra hesaba ait tel modelini secip cihazin nerde oldugunu ve kim aramis hangi numara ile kac dakakia konusmus gorebilirsin hatta numaralari ve telefonu fabrika ayarlarina bile cevirebilirsin. yanliz mesajlari goremiyorsun :-D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu olayı biliyorum.Nokia'nın bazı modellerine program atılıyor.Sonrasında o telefonu dinlenilecek kişiye hediye ediyorlar.Birisi seni arayınca telefon diğer adamıda arıyor.Yani bi nevi konferans sistemi kuruyor.Ha tabi dinlenen eleman kontörlerin çifter çifter düştüğünü çakarsa iş yaş. :) Hatta geçenlerde sırf bu işi yapan büyük bi çete çökertmişlerdi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dediğin gibi android ve ios ta var bu dediğin. Ama 2 renkli zımbırtılar için şuana kadar yapılanı görmedim.Zor iş ve gereksiz. Adamlar onu yapana kadar dha kolay olan ios ve android e göre herhangi bir uygulama yazarak para kazanabilir...

Android te Mighty Text uygulamasını kurduğun telefon üzerindeki tüm mesajları internetten görebilir, arama kaydına da ulaşabilirsin. Üstelik oradan sms de gönderip alabilirsin....

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 1037 Toplam Mesaj: 6