Telefondaki Silinen Mesajı Geri Getirme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar çok mühim bir mesaj yanlışlıkla silindi sadece gönderen numarasını bile kurtarsam yeter var mı fikri olan evde neler nayapabilirim? w550 eski bir telefon belki kurtarılabilir diye düşünüyorum.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hoca hattın ney ?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Turkcell

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

müşteri hizmetlerini ara o zaman

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

bazı telefonlarda hafıza kartına kaydetme gibi bir özellik oluyordu.veri kurtarma programlarıyla bir ihtimal kurtarabilirsin hafıza kartında ise.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

kartı yok maalesef :S müsteri sermisi numarayı göremiyoruz diyor :S

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

mesaj kurtarma yaz 2222'ye gonder kayip mesaj cebine gelsin ..

saka bi yana ...bildigim tek yontem polis takiplerinde davalarda falan gorebiliyolar

sanirim turkcell den talep ediyolar ama hat sahibi isterse cevaplari ne olur bilmem

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    dikkatimi cekti, bir gelen mesajı sildik sayalım, telefondan ve sim karttan her yerden sildik. nedenini anlayamadım ama simkartı çıkarıp başka telefona takınca bazı telefonlar sildiğimiz bazı mesajları sanki hiç silmemişiz gibi gösteriyorlar. sim kartı çikarıp değisik marka ve model telefonlara tak. silinen mesajları görebilme ihtimalin var. bide başka sim kartları senin telefona tak. yeni taktiğin sim kartin gelen kutusuna gir. eski sim karta gelen mesajlar da bazen görünüyor. bu işlemi birkac telefon ve sim kart ile yap. bi kere sildiğim mesajları kardeşim bu yöntemle okumuştu. benim telefondaki tüm mesajları silip telefonu kardeşıme heddiye ettim. kardesim kendi hattını takınca silinen mesajlar onun sim kartın gelen\giden kutularinda görünüyormuş. bütün mesajlarımı okumuş :( sıfır telefon alırken eğer telefonu kesin almayacaksan sim kart taktırmazlar. diyelimki sim kartınızı incelediğiniz telefona taktınız. tam o anda incelediğiniz telefona mesaj geldi, mesaj size ait olduğu icin sildiniz, sonra telefonu almadınız.telefonu başka biri alıp sim kartini takınca sizin sildiginiz mesaj onun gelen kutusunda görünebiliyor. bu da eşler arasında felan yanlış anlamaya neden olabiliyormuş. ondan dolayi telefoncular sim kart taktırmıyorlarmış.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

deniyim hoca sağolasın...

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    dikkatimi cekti, bir gelen mesajı sildik sayalım, telefondan ve sim karttan her yerden sildik. nedenini anlayamadım ama simkartı çıkarıp başka telefona takınca bazı telefonlar sildiğimiz bazı mesajları sanki hiç silmemişiz gibi gösteriyorlar. sim kartı çikarıp değisik marka ve model telefonlara tak. silinen mesajları görebilme ihtimalin var. bide başka sim kartları senin telefona tak. yeni taktiğin sim kartin gelen kutusuna gir. eski sim karta gelen mesajlar da bazen görünüyor. bu işlemi birkac telefon ve sim kart ile yap. bi kere sildiğim mesajları kardeşim bu yöntemle okumuştu. benim telefondaki tüm mesajları silip telefonu kardeşıme heddiye ettim. kardesim kendi hattını takınca silinen mesajlar onun sim kartın gelen\giden kutularinda görünüyormuş. bütün mesajlarımı okumuş :( sıfır telefon alırken eğer telefonu kesin almayacaksan sim kart taktırmazlar. diyelimki sim kartınızı incelediğiniz telefona taktınız. tam o anda incelediğiniz telefona mesaj geldi, mesaj size ait olduğu icin sildiniz, sonra telefonu almadınız.telefonu başka biri alıp sim kartini takınca sizin sildiginiz mesaj onun gelen kutusunda görünebiliyor. bu da eşler arasında felan yanlış anlamaya neden olabiliyormuş. ondan dolayi telefoncular sim kart taktırmıyorlarmış.
    -----------------------------

bende de olmuştu bu olay. başka telefonlara takmayı dene sim kartını

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
Toplam Hit: 15585 Toplam Mesaj: 10