Telefondaki Sim Rehberini Bilgisayara Nasıl Atabilirim?
-
hocalar bizim peterin telinde 500 den fazla sim rehberi var onu pc ye atıp bi başka hattın simine nasıl atabiliriz yardımlarınızı bekliyorum...
-
pc suite programı kur data kablosu bluetooth yada kızılötesi ile atarsın
-
veya
word veya excel acilir
elle tek tek yazilir :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------veya
word veya excel acilir
-----------------------------eskiden yoktu pc suite data kablosu fln. andır abim bilir :P
ne ler çekiyodum telefon yahut sim kart değiştirirken..
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------veya
word veya excel acilir
-----------------------------
:D hocam onu yapsam pc ye gerek yokkk telefondan bakar diğer telefona yazardım ben tel.den tele atmak istiom... -
bluetooth un olması yeterli . ufak bi program kuruyosun mytelephone explorer gibi, aktarıyosun.
-
Benim uzmanlık alanım işte. Öncelikle Sim kartınız en fazla 250 kayıt alabilir. Cihazın marka ve modelini yazarsan sana daha farklı yollardan yardımcı olabilirim. Örn: PC Suite Programını kullanarak cihazın tüm rehberini PC'e yedekleyebilirsin. Ya da yüksek model N95 gibi cihazların rehberini Bluetooth ile başka bir cihaza gönderebilrsin...
-
KarizmaTurk bunu yazdı:
Benim uzmanlık alanım işte. Öncelikle Sim kartınız en fazla 250 kayıt alabilir. Cihazın marka ve modelini yazarsan sana daha farklı yollardan yardımcı olabilirim. Örn: PC Suite Programını kullanarak cihazın tüm rehberini PC'e yedekleyebilirsin. Ya da yüksek model N95 gibi cihazların rehberini Bluetooth ile başka bir cihaza gönderebilrsin...
hocam telefonun modeli nokia 6300. pc suite kablosu felan var işte ama ben bazen taktımda sadece telofonun belgelerinde sound resim ofters vb. klasörler var yane rehberi bulmadım yardımcı olursan sevinirim... -
bildiğim kadarıyla telefon rehberi C:\System\Data\Contacts.cdb diye bi dosya(6600 da öle 6630'da da aynıdır herhalde) ama kopya koruması var, şimdi bi yol var aklımda ama iki telefonun da aynı model olması lazım:S
Edit: Benim bahsettiğim sim rehberi değil telefon hafızasındaki rehber yalnız, sanırım sana tek tek yazma yolu görünüyor...
-
ya soylede olmuyormu telefon rehberindeki bilgileri karta yukle karti yeni telefona tak ordada karttan telefona yukle sonra eskiyi cikart yenisini tak ve karta yukle bukadar basit :D
-
pcsuıte ile bende denedim ama yararlanabileceğin bir kayıt olmuyor. exele atsa gerçekten süper olacak
Toplam Hit: 2809 Toplam Mesaj: 11