Telefondan Anlayan Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alienfinger
    alienfinger's avatar
    Erkek

benm telefon samsung star s5233  ve firmware uygulamak istiyorum ıphone olarak ama nasıl yapıcm bilen müritler var mı?

ben tamamen yepyeni bir dinsel bilinçliliğin başlangıcıyım ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Wallaha anlamadım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alienfinger
    alienfinger's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------
    Wallaha anlamadım

ya 

http://www.maxicep.com/samsung-uygulama-tema-oyun/samsung-star-iphone-tema-413593.html

şu olay ama dosya eksik bi türlü olmuyo yani

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Ben böyle abzürt şeyleri hep sslerde görmüşümdür hiç yapana şahit olmadım ben de denedim genelde ama ne yaptıysam alet elimde kalmıştır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alienfinger
    alienfinger's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:

Ben böyle abzürt şeyleri hep sslerde görmüşümdür hiç yapana şahit olmadım ben de denedim genelde ama ne yaptıysam alet elimde kalmıştır.

yaav 2 gündür uğraşıyom ama sonuç elde edemedim hepsini denedim neredeyse adam yapmış fln ama anlaadım bi bokluk var heralde 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam boşver salla gitsin bu tür firmware olayları hep risklidir telefon elinde kalır sonra.Bide bunu söylemeden edemiyecem eşşeğe altın semer vursan gene eşşektir :D.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

LG kp500 modelinde filan birebir gibi iphone teması oluo.. ama samsung için bişe diyemiycem.. kasa itibariyle de o model LG nin modellerine çok benzio. :) gördüm biliorum.. neyse şimdi LG de de driver dosyasını yüklemeden yapınca problem çıkarıo. POrt error hatası..

tahminimde ordaki dosyalarda verilmemiş yada unutulmuş.. öncesinde cihazı usb den standart tanımadan ziyade o driver ile görmesi lazım pc nin.. o zaman tel kapalı yapılan işlemler gerçekleşsin... bnm tahminim bu yönde. yoksa neden olmasın.. editlenmiş tema bi çok model için oluo.

Toplam Hit: 1615 Toplam Mesaj: 7