Telefondan Anlayan Müritler
-
benm telefon samsung star s5233 ve firmware uygulamak istiyorum ıphone olarak ama nasıl yapıcm bilen müritler var mı?
-
Wallaha anlamadım
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Wallaha anlamadım
-----------------------------ya
http://www.maxicep.com/samsung-uygulama-tema-oyun/samsung-star-iphone-tema-413593.html
şu olay ama dosya eksik bi türlü olmuyo yani
-
Ben böyle abzürt şeyleri hep sslerde görmüşümdür hiç yapana şahit olmadım ben de denedim genelde ama ne yaptıysam alet elimde kalmıştır.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
Ben böyle abzürt şeyleri hep sslerde görmüşümdür hiç yapana şahit olmadım ben de denedim genelde ama ne yaptıysam alet elimde kalmıştır.
-----------------------------yaav 2 gündür uğraşıyom ama sonuç elde edemedim hepsini denedim neredeyse adam yapmış fln ama anlaadım bi bokluk var heralde
-
Hocam boşver salla gitsin bu tür firmware olayları hep risklidir telefon elinde kalır sonra.Bide bunu söylemeden edemiyecem eşşeğe altın semer vursan gene eşşektir :D.
-
LG kp500 modelinde filan birebir gibi iphone teması oluo.. ama samsung için bişe diyemiycem.. kasa itibariyle de o model LG nin modellerine çok benzio. :) gördüm biliorum.. neyse şimdi LG de de driver dosyasını yüklemeden yapınca problem çıkarıo. POrt error hatası..
tahminimde ordaki dosyalarda verilmemiş yada unutulmuş.. öncesinde cihazı usb den standart tanımadan ziyade o driver ile görmesi lazım pc nin.. o zaman tel kapalı yapılan işlemler gerçekleşsin... bnm tahminim bu yönde. yoksa neden olmasın.. editlenmiş tema bi çok model için oluo.