Telefondan Canlı Tv
-
Selamun aleyküm müridler..
Uzun süredir kullandığım canlı tv uygulamasını sizlerlede paylaşayım bilmeyenler veya tamda böyle birşey arıyorum diyenler için yararlı olabileceğini düşündüm..
Programın adı : Uyanık Tv
Burayı AppStorenin internet sayfasından aldım program hakkında içerik.. ( Sanırım android içinde var ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makersoft.uyaniktv
Türk TV kanallarını hem canlı hem de geriye dönük olarak izleyebileceğiniz bir uygulama. Artık sevdiğiniz TV programlarını kaçırmayacaksınız. Çünkü Uyanık TV desteklediği kanalların yayınlarının son 24 saatini gösterebilme özelliğine sahip. Deskteklenen kanallar 24DVR etiketi ile işaretlenmiştir. Diğer kanalların ise sadece canlı yayınını izleyebilirsiniz.
√ 24 saat DVR (Geriye Dönük Yayın)
√ İzlerken yayın akışını görebilme
√ iPhone stilinde kanal sıralayabilme
√ Haber ve müzik kanallarını arka plan dinleyebilme
√ Sosyal TV: Facebook ve Twitter mesajları uygulama içinden gönderilebilir.
√ AirPlay desteği
√ TV-Out desteği
√ Engelli dostu VoiceOver Desteği
Son 24 saati nasıl izlerim?
Sadece logosunda 24DVR etiketi olan kanalların son 24 saati izlenebilir. TV yayınını izlerken ekrana dokunulduğunda kontrol menüsü gelir. Bu menude TV ikonuna tıklandığında kanalın yayın akışı getirilir. Yayın akışından son 24 saat içinde yayınlanmış bir programa tıklayarak izlemeye başlayabilirsiniz. Eğer program istenen yerden başlamazsa en üstteki çubuk (slider) veya 60s ileri/geri butonları ile ince ayar yapılır.
*** 24DVR ABONELİĞİ: 24 saat geriye sarma özelliğini kullanabilmeniz için bu servise uygulama içerisinden abone olmanız gerekmektedir. Ayrıca uygulama içindeki reklamları görmezsiniz ve TV Rehberini tüm kanallar ile kullanabilirsiniz. 1 aylık abonelik 0.89€ ($0.99). 3 aylık abonelik 1.79€ ($1.99). 6 aylık abonelik ise 2.69€ ($2.99).
UYARI: Uyanık TV kanalları ekleme ve çıkarma hakkına sahiptir. Zaman içerisinde kanal sayısı değişebilir.
Yukarıda sayılan bazı özellikler ücretli yalnız ücret bilgilendirmesinide hemen altında yapmış programı indiren arkadaşlar görecektir..
Eklemediği birşey var içerisinde bulunan kanallar onuda ben yazayım ;
1- Atv
2- Beyaz tv
3- HaberTürk
4- Kanal 7
5- KanalTürk
6- Ntv
7- Show Tv
8- Star
9- Trt 1
10- Trt 3
11- Trt Çocuk
12- Trt Haber
13- Samanyolu
14- Tv 8
15- Ulusal Kanal
16- Yumurcak Tv
17- Kanal 24
18- A9
19- A Haber
20- Bloomberg
21- Bugün
22- Cnbc-e
23- e2
24- Irmak Tv
25- Kanal A
26- Karadeniz Tv
27- Kral Tv
28- Kral POP
29- Minika Çocuk
30- Minika Go
31- Ntv Spor
32- On4
33- PowerTürk
34- SkyTürk360
35- S Haber
36- Semerkand
37- T.J.K
38- Trt6
39- Trt Avaz
40- Trt Belgesel
41- Trt HD
42- Trt Müzik
43- tvem
44- Cine 5
Yazmaktan yoruldum 10-15 kanal daha var ismini duymadığımız ihtiyaç olmaz diye yazmadım..
Not : Program bir süre sonra süreniz doldu ücretli tarife falan diyor silip tekrar yüklüyorum o uyarı kalkıyor haberiniz ola..
İşine yarayacak olan olursa ne mutlu bana.. -
Resimlerde niye müge var müdür :D
esra erol olsaydı olmuyomuydu :d
şaka bi yana test edelim bakalım, eline sağlık. -
indiriyorum teşkürler. jb ile in app purchase yapsak yer mi acaba
-
noname bunu yazdı
indiriyorum teşkürler. jb ile in app purchase yapsak yer mi acaba
ben androidde freedom ile yaptim yemedi hocam -
Rica ederim
@MustyKTE Hocam bende bilmiyorum neden james bond kılıklı ablamı koymuşlar :) Bu arada hemşeriyiz özelden yazıyorum :) -
Konuyu gece açmıştım düşüyor görmeyen arkadaşlar için bir kez up olsun
-
Tvgo plus kullaniyodum bende yurt disi kanallarda var, ayrica sinema kanallarida var turkiye icin ama biraz donma kasma oluyodu.
Bide bunuda deneyim bakalim
-
Bazen televizyonu paylaşamıyoruz iyi oldu hocam teşekkürler :)
-
Rica ederim hocalar