folder Tahribat.com Forumları
linefolder Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
linefolder Telefondan Çektiğim Videoyu Siyah Beyaz Yapıp Sadece Bir Nesneyi Kendi Renginde Bırakmak?

Telefondan Çektiğim Videoyu Siyah Beyaz Yapıp Sadece Bir Nesneyi Kendi Renginde Bırakmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    Başlıkta da yazdığım gibi, telefondan bir video çektim ağır çekim modunda. Bu videoyu siyah beyaz hale getirip videoda yer alan böceği kendi renginde bırakmak istiyorum. Bunu mobil olarak yapabileceğim bir uygulama var mı? Yoksa bilgisayardan Edit şart mı? Yol gösteren olursa memnun olurum. 

KotomineKirei tarafından 09/May/17 18:27 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

teelfonda video edit konusunda bilgim yok fotoğraf oalrak yapman için uygulama var video için bakıcam şimdi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=y7MX4yJjJRo

valla bunlar belki videolusunu yaparlar sanmıştım yokmuş :(  videoyu ulaştırırsan yaparım ben

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

https://www.youtube.com/watch?v=y7MX4yJjJRo

valla bunlar belki videolusunu yaparlar sanmıştım yokmuş :(  videoyu ulaştırırsan yaparım ben

Drive'a yükleyeyim hocam. Bir de işlem nedir ne değildir, Nasıl öğrenirim ne diye aratmam gerek onu da yazarsanız hem öğrenmiş olurum hem de her seferinde başkasından rica etmek zorunda kalmam hocam :)

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    Başlıkta da yazdığım gibi, telefondan bir video çektim ağır çekim modunda. Bu videoyu siyah beyaz hale getirip videoda yer alan böceği kendi renginde bırakmak istiyorum. Bunu mobil olarak yapabileceğim bir uygulama var mı? Yoksa bilgisayardan Edit şart mı? Yol gösteren olursa memnun olurum. 

AOL Inc.: Vivv - Free Color Effects and Filters

https://appsto.re/tr/vPHm_.i Bir ihtimal indirip deneyin

Dünyayı iyiler kurtaracak.
Toplam Hit: 1213 Toplam Mesaj: 6
siyah beyaz video