Telefondan Mail Atarken Fotoların Gıtmemesı Hk Yardım
-
merhaba arkadaslar note 2 telefon kullanıcısıyım ısım geregı cektıgım fotoları maıl olarak atabılmem gerekıyor fakat bırden cok resım yukledıgımde maıl gıtmesı gereken kısıye gıtmıyor upload yapmıyor program olarak outlook kullanıyorum onceden kendı programını kullanıyordum fakat yıne gıtmedıgı ıcın outlook kurdum onada bugun ısım dustu yıne maıl gıtmedı ne yapmam gerekıyor yada baska program veya onerısı olan varmı ? rar yapın dıyceksınız fakat telefondan yapılan rar pcde nasıl acılır her yolladıgım kısıde rar varmıdır oncelık tek tek yollamak eger cozum bulamazsak rar en son care gozuyle bakıyorum yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler
-
Hocam fotoları Google drive a at ordan da istediğin kişi ile paylaş sıkıntı olmaz. Ya da gmail uygulamasından aç hotmail Hesabını
-
bazen bendede mobilden göndermem gereken maillerde fotolar gitmiyodu. tarayıcıyla maile girerek o işi hallediyorum.
-
Aynısı benim de başıma gelmişti. Mobil ağ üzerinden giriyorsan upload hızından kaynaklanıyor sanırım. Ben gitmedi zannederken 10-15 dakika sonra mailın ulaşmış olduğunu gördüm.
-
Benımkı hotmaıl hesabı degıl exchange hesabı oldugu ıcın oluyor normal tarayıcısı cok yavas exchangenın varmı baska alternatıfı olan musterıye google drıve uzerındenmı atayım :D ?
-
hıc kımse bılmıyormu ya?
-
Fotograf boyutunu kontrol et belli mbayttan sonra göndermiyor.
pcde bile outlook sorun yaratıyor belki bundandır.