Telefondan Veri Kurtarmak
-
Merhabalar hocalarım,
Elimde Samsung Note 2 var. Yanlışlıkla fotoğraflarımı ve bilgilerimi yedeklemeden telefonu formatladım.İçeriğini sildim, hafıza kartını kurtarmayı başardım. Fakat fotoğraf video ve bilgilerimin %80'i Telefonun kendi hafızasında kaldı, anılarım ve yazılarımda onunla beraber gitti. EaseUS Data Recorvery ile hafıza kartının %99'unu kurtardım. Şimdi sıra telefonda böyle bir durumda kalmış ve içinden çıkmış olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. USB ile bağlayabiliyorum bilgisayara, fakat program içersinde telefon hafızasını değil kartı görüyor.
-
androidler kendini girdigin google hesabina yedekiliyor telefonu oradan geri alabilirsin sanırım
-
ottomanmurat bunu yazdı
androidler kendini girdigin google hesabina yedekiliyor telefonu oradan geri alabilirsin sanırım
Yedeklediğini hatırlamıyorum
-
Yok mu bir çare ?
-
şurda bişeyler anlatmışlar ama senin telefona olurmu bir bak istersen
birde şöyle bir bilgi var
samsungların telefon hafızası, biçimlendirmediğiniz sürece silinmez. üzerine yeni rom yükleseniz de telefon hafızasında bilgileriniz kalır.
eXeLanS tarafından 01/Tem/13 19:49 tarihinde düzenlenmiştir
Telefonda Recovery moda girebiliyorsanız, oradan mount seçeneğini aktif ederek telefonu pcye bağlayın ve içine girin. -
eXeLanS bunu yazdı
şurda bişeyler anlatmışlar ama senin telefona olurmu bir bak istersen
birde şöyle bir bilgi var
samsungların telefon hafızası, biçimlendirmediğiniz sürece silinmez. üzerine yeni rom yükleseniz de telefon hafızasında bilgileriniz kalır.
Telefonda Recovery moda girebiliyorsanız, oradan mount seçeneğini aktif ederek telefonu pcye bağlayın ve içine girin.Hocam Poponun kılıyım. Eyvallah kurtarıyorum. Çok sağolasın... Şapur şupur öpesim geldi.