Telefonlara Deklanşör Tuşu
-
şunu neden hala yapmıyolar anlayabilmiş değilim,telefonlara ekstra bi deklanşör tuşu yapıp basılı tutulduğunda doğrudan videoa kaydı alması ve bri kere basınca fotoğraf çekmesi öyle bi an oluyoki anı yakalamak adına on numara olmaz mı?
-
Klasik Nokia mantığı. 3310 zamanında 6600 yapar içine 10 saniye video kaydı yapabilme imkanı koyardı sonra 6630 çıkarırdı video kaydı yapma özelliği olurdu fakat alt modeldeki radyoyu çıkarırlardı vs. Amaç malını satmak.
-
iphone da kamera açıkken ses açıp kapatma tuşu bu işe yarıyor sadece basılı tutulduğunda seri resim çekiyor sn de 8-10 tane falan
-
nokia c6-01 de deklanşör tuşu vardı. resim çekmek için gayette kullanışlıydı.
sadece video-resim geçişini ekrana dokunarak yapıyordun.
-
Nexus 5'tede ses tuşları bu işlevi görüyor muhtemel bir çok telefonda da aynı oluyordur
-
peki yazılım ile telefon stand by modundayken ses azaltma tuşuna baslı tutulduğu an video kaydına geçmesi sağlanabilir mi?
-
sezeruludag bunu yazdı
Nexus 5'tede ses tuşları bu işlevi görüyor muhtemel bir çok telefonda da aynı oluyordur
Aynen T50 kullanıyorum , bu şekilde fotoğraf çekilebiliyor.
-
tam olarak modelini bilmiyorum ama,
nokia lumia da güvenlik kodu girilmeden dahi tek tuşla kamera/video açılıp kayıt yapıyor. -
Tnrsk bunu yazdı
peki yazılım ile telefon stand by modundayken ses azaltma tuşuna baslı tutulduğu an video kaydına geçmesi sağlanabilir mi?
Quick vsvs diye uygulama vardı adını unuttum istediğin kombinasyonlarda bazı görevler verebiliyordun onunla yapılır hocam
-
Xperia z2 de ekstra denklanşör tuşu mevcut.