Telefonlarin Geri Dönüşüm Kutusu Nerede?
-
telefonuma ilk zamanlar misal 40 program yukleyebiliyordum
sonra "%90 dolu" uyarisi gelince 5 tanesi sildim
mantiken 5 programi silince hic olmasa %80 dolu olmali
ama sildikce bu oran düşmüyor.
hatta 10 program sildim yine %90 diyor
videolari siliyorum resimleri siliyorum %90 yine
geri dönüşüm gibi bir yer mi var. ??
-
Anroidse uygulamanın içeriğinde depolama bölümüne girip ordan önbellek temizlemek daha faydalı olur.
instagram, youtube ve bilimum video içerikli uygulamalardan daha iyi alan kazanırsın. -
-
Ayarlardan uygulamalara girip her uygulama için ayrı ayrı alan temizliği yapılması sorunu çözer. Ayrıca bazı uygulamalar var temizlik için ama kafasına göre çöp diye tanımladığı dosyaları sildiği için pek fayda etmez.
Özellikle telegram facia şekilde depo alanı yer. Geçende 100+ gb temizledim.
Edit: Sistemsel bi alan hesabı hatası ihtimaline karşılık temizlik yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatmak gerekebilir.
kazasker1 tarafından 04/Şub/23 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
kazasker1 bunu yazdı
Ayarlardan uygulamalara girip her uygulama için ayrı ayrı alan temizliği yapılması sorunu çözer. Ayrıca bazı uygulamalar var temizlik için ama kafasına göre çöp diye tanımladığı dosyaları sildiği için pek fayda etmez.
Edit: Sistemsel bi alan hesabı hatası ihtimaline karşılık temizlik yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatmak gerekebilir.
telegram çok az yiyor. video resim pdf indirmeniz açıksa kapatın. elle indirsin.
-
seyhzade bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
telegram çok az yiyor. video resim pdf indirmeniz açıksa kapatın. elle indirsin.
Telegramın içinde ayarları yaparsan evet az yer. Ama default kurulumda açtığın bir videoyu 3 sn bile izlesen, kapatmana rağmen arkaplanda indirmeye devam eder. Dediğim gibi 100+ gb temizledim geçenlerde.
-
ccleaner pro apk
-
ben bu duruma şöyle çözüm buldum; bende ilk s3mini vardı hafızası rami falan düşüktü, bende hep hafıza dolu sıkıntısıyla uğraştım. ben direk formatlıyordum (: formatıda kodları vardı telefonu fabrika çıkışına sıfırlıyordum. sonra nerden nasıl yaptıysam hatırlamıyorum wifi bağlayınca belirlediğim uygulamarı otomatik yüklüyordu. ezan vakti, whatsapp, facebook, instagram, messenger falan temel uygulamaları otomatik yüklüyordu.