Telefonsuz Ttnet Mümkün Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

olmaz diye biliyorum ancak son haftalarda internette adamın biri eskişehir'de dava açtı kazandı diye bir haber var. siz de o davayı örnek göstererek kapattırabilirsiniz deniyor. işte haber de burada: http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=11&ArticleID=1248237

şimdi kotasız internet almak istiyorum ama şu telefon işine girmek istemiyorum çünkü zerre kullanmayacağım. vodafone 3g almayı düşündüm fatura stop uygulamasıyla fatura 100tl'de duruyormuş ancak randıman alacağımın da garantisi yok. o kadar para verip eziyet de çekmek istemiyorum.

uydunet alayım dedim bizim mahallede yokmuş adamlar proje çıkarttılar maliyet kurtarmıyor sizin mahallede almak isteyen yeterli kişi yok deyip kestirip attılar. quicknet zaten sadece sitelere veriyor. şu haber doğruysa abonelik yaptıktan sonra dilekçe vereceğim. bilgisi olan var mı bu konuda?

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Habere bakmaya gerek yok bende telefon hizmeti almadna internet kullanıyorum.

tüketici hakları hakem heyetine yazımı gonderdim.

ondan once taahhütlü yazımı gonderdim telekoma.

daha sonra mahkeme sonucunda telefon hizmeti tek el olduğu için mecburi hizmet sunulamayacağı tüketicinin ister telefon ister ADSL hizmetinden yararlanabileceği falan fısdık fişmekan. dosya kararları dükaknımda şuan evdeyim. gönderdiğim yazıları ve mahkeme kararını dükkana geçince pazartesi günü noktası virgülüne kadar yazarım.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

telefona abone olmadan işlemleri yapmak mümkün müdür?

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

haberlerle milleti gaza getiriyorlar ama adamlar telefon olmadan baglamıyor.. zaten herseyden haberleri var git baglat bakalım baglatabiliyormusun!!!

bizi adamların üstüne salarak olmaz bu isler.. ulastırma bakanlıgı ve cok muhterem calısanları bakan dahil oturup bu isi halletmesi gerek ama yapmıyor ugrasmıyor.. bekliyor ki insanlar isyan edip kendi cabalarıyla telekoma geri adım atırsın ama bu arada kendi halkının soyulmasına izin veriyor yüce ulastırma bakanlıgı..

halkını korumayan ulastırma bakanlıgı ve tüm yetkililerine hakkım zehir zıkkım olsun.. bugüne kadar benden zorla alınan paraların bin katı kendilerinden cıksın... amin...

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

kanka sende bağlat sonra teli iptal ettir yahu

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

yakın zamanda gelecek. çalışmaları var ama rekabet kurulu şuan buna izin vermiyor die biliyorum. telekoma biraz engel koyuyolar. arkadan gelenler( superonline turkcell gibi firmalar) biraz daha büyüsün abonesini arttırsın falan die. sanırım bu sene içinde telefonsuz internet olayı olacak. ama bildiğim kadarıylada net fiyatları değişecek. bir yerden çıkaracaklar illaki o parayı :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas_dragon
    ulas_dragon's avatar
    Erkek

3g modemlerden al ttneti boş ver daha iyidir

sıkıntı büyük
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dep_Dep37
    Dep_Dep37's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar telefonsuz yalın adsl olayı çok yakında başlayacak.ama şöyle bi durum var..adsl hattı telefon hattı üzerinden çalıştığı için siz telefon kullanmasanız bile evinize bağlanacak o hat için bir ücret ödeyeceksiniz.BTK bu tutarı 13 ile 18 tl arasında düzenleyecek diye biliyorum.bu ücretin sizden alınmasının nedeni hat bakım ücreti olarak geçiyor..diğer firmalarda telefon hattı üzerinden adsl satışı yapıyorlar (biri,superonline,smile)...hat olmadan adsl çalışmıyor siz telefon kullanmasanız bile bu bakım ücretini ödemek durumundasınız..

Kaderimse Çekerim....Yekerki İp Kopmasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Ne kadar dengesiz bir ülkede yaşadığımız bir kere daha ortaya çıkıyor. Biz telefon ücretinden yırtak diye uğraşıyoruz. Yalın adsl gelecek diye seviniyoruz. Ama pattt. Adamlar yalın Adsl ücreti koyuyor. (13-14 Lira) Ne denir böyle bir durumda. Tabiki TTnete ..................

Bilgi Güçtür.
Toplam Hit: 1810 Toplam Mesaj: 9