folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Telefonu Açınca İnternet Kopuyor

Telefonu Açınca İnternet Kopuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar evde 2 telefon var.1. telefon açıldığında inernet kopuyor.Konuşma sırasında internet geri geliyor ama kapandığı anda tekrar kopuyor.2. telefonda böyle bir sorun yok.Evde iki telefon kullanmak zorundayız.Aylardır 1. telefon çalınca kesin kopma oluyordu.Ama son zamanlarda uyuz oldum buna.Nasıl çözebilirm bu sorunu ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Hangi Telefondan Konusma Olunca Kopuyorsa Splitter Kullan Orada.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Splitter'ının kontrol etmeni öneririm. Gelen kabloyu, splitter'la bölmeden direk modeme bağla, ara ev telefonunu bak kopmayacak muhtemelen. Bu splitterını ve baglantılarını kontrol etmen gerektiği anlamına gelebilir.

Blue Screen of Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3 tane siplitır kulalnıyorum arkadaşlar.Bir değişiklik yaptım ama sonuç gene aynı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

eve gelen ilk telefonm hattına splitter bağlanması gerekir hocam...

sen splitterıda paralel bağlıyorsundur ondan soru vardır...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

Sistem bu hacı 3 splinter ın mantıgını buna uydurup yaparsan başarılı olursun.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cerkez1no
    cerkez1no's avatar
    Erkek

hoca telsiz telefon kullanıyorsan ondan kaynaklanıyor bendede aynı problem oluyordu

normal telefona gecınce kopma duzeldı

problemın neden kaynaklandıgını bılmıyorum acaba telsız telefonlarının sınyal frekansımı etkılıyor hatları tam olarak bılemıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

telefon kablosu direk modeme bağlı (telefon olmadığı halde) evi arıyorum çalıyor böyle bi garip durum var bendede:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

paralel telefon splitterdan önceyse hat kopar

splitterda sorun varsa hat kopar.

telefon sinyali sağlam çekerse hat kopar.

kabloda ezilme varsa hat kopar.

hocam genelde bizim dikkat etmediğimiz şey splitterdan önce pararlel çekmek. dışardan gelen hat direk splittera girecek daha sonra paralellenecek. buna uymazsak kopuyo. splitterdan sonra paralellemek içinde ayrıca tekrar bi splitter kullanırsan gene kopar hat. denk geldim adam 3 makina bağlamak için 2 tanemi 3 tanemi ne splitter kullanmıştı. buda soruna yol açıyo.  stabil olan:

gelen hattı direk splittera gir. modemi ayır. daha sonra telefon çıkışına başka bir splitter değil, rj-11 çoklayıcı kutu tak ve oradan 2 telefonu ayır. ozaman sorun yaşamazsın.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berg
    Berg's avatar
    Erkek

splitter dan sonra 2/3 tane telefona hat veren ufak bi aparat var 1,5 tl felan onu tak hiç bi sorun kalmaz

Ağaçlar Ayakta Ölür...
Toplam Hit: 2940 Toplam Mesaj: 10